Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
já newím proč to lidi odsuzujou ty volantyRasty píše:Majitele toho novýho tiburona znám ze srazů. To auto je firemní a slouží k předvádění audio komponentu značky Boschmann (www.bmaudio.cz)
Ten sportoví volant chci dávat taky ale proč to každej odsuzujeNevim jakej typ má on ale já budu volit Victor ALE S AIRBAGAM
cena je kolem 15000,-
Ó díky "rudý bratře".Tvá slova jsou autobalzámem na mého ořeHanz píše:Tak bych řekl, že MartasZovo kupátko před tuningem na Boží vodě a Borkovo sporťáček stále, jsou na pohled daleko zajímavější a hezčí než ty "krasavci" na fotkách
Taky děkuju.. nejedna slzička ukápne, když si vzpomenu na čas kdy bylo ve skvělý formě.. ale snad ještě bude, zatim intenzivně makám na schrastění prašulíHanz píše:Tak bych řekl, že MartasZovo kupátko před tuningem na Boží vodě a Borkovo sporťáček stále, jsou na pohled daleko zajímavější a hezčí než ty "krasavci" na fotkách
Jo to tvoje je podle mě lepší..auto muší bejt pěkně naleštěný a musí mít kvásný koleskaMartasZ píše:Taky děkuju.. nejedna slzička ukápne, když si vzpomenu na čas kdy bylo ve skvělý formě.. ale snad ještě bude, zatim intenzivně makám na schrastění prašulíHanz píše:Tak bych řekl, že MartasZovo kupátko před tuningem na Boží vodě a Borkovo sporťáček stále, jsou na pohled daleko zajímavější a hezčí než ty "krasavci" na fotkách
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |