Co bys ještě chtěl? Vždyť tě chválímvosim píše:Ďakujem za Vaše všetky názory a súčasne sa chcem ospravedlniť "XMira-ovi" za to, že som zabudol, že patent na jediný správny názor a všetok rozum sveta má len on. Ešte raz príjmi prosím moje úprimnéospravedlnenie.
Tunel na lyže
Moderátor: Moderátoři
Re: Tunel na lyže
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
Ja to budem v zime riešiť tým, že sklopím ľavú sedačku, zohnal som si veľký kus molitánu, ktorý tam položím a 2 páry lyží a 1 snowboard tam v pohode vlezú. Som zásadne proti noseniu lyží na streche, som toho názoru že to znižuje aerodynamiku vozidla a zvyšuje spotrebu (ak nekúpite nosiče Prorack). Síce budem mať o niečo väčšiu zimu v interiéri, no je to pohodlnejšie.
záleží v kolika lidech a jak daleko jedeš
Nemluvě o faktu, že lyže delší než 175cm prostě takto do auta nedáš... Kvalitní box moc do spotřeby nepřidá (nesmíte tolik číst testy ve Světu Motorů
), navíc při Cx iX35 
Buď v klidu a nenech se. Pokud je to jen trošku možné, vozím lyže v autě. Tunel na lyže je bezva věc, bohužel Hjundé na to kašle, holt asi Korejci tolik nelyžují.vosim píše:Ďakujem za Vaše všetky názory a súčasne sa chcem ospravedlniť "XMira-ovi" za to, že som zabudol, že patent na jediný správny názor a všetok rozum sveta má len on. Ešte raz príjmi prosím moje úprimnéospravedlnenie.
Bydlím v Krkonoších, takže na lyže jezdím skoro každý den, aspoň večer a minimálně jednou za sezónu jedu na týden do Itálie nebo Francie.
- jiri.vacha
Taky bych lyže do auta necpal,a ještě mezi děti.Za prve něco trhneš či odřeš
a za druhy to riziko nehody
Box na střeše používam asi sedm let,wartburg 1,3 s ním upaloval po dálnici i 140 bez problemů,spotřeba jeden litr navíc,samozřejmě boční vítr byl znát,ale když s tím člověk počítal tak nou problem.U dnešního auta ho na střeše akorat slyšim(proudění vzduchu)jinak o něm nevim,spotřeba půl litru navíc,dálnice stopade
.Ale to pohodlí 
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Sleduji s údivem debatu o tom, jak dostat do vozidla lyže i cestující. Mluvil jsem se známými, kteří jezdí každý rok do Alp i jinam na lyže a ti mi sdělili, že pokud rakouský policista zjistí, že máš uvnitř vozu lyže, tak ho popadne amok a nestačíš vyndavat z peněženky eura včetně těch posledních
. Jediná možnost je dát lyže na střechu, takže zbytečná debata v tomto vláknu.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018