Blíži sa nám jar a aj čas poriadneho ošetrenia auta/laku atď.....
Zaujímalo by ma aké prípravky konkrétne používate a aké máte skúsenosti, aby som vedel čo prikúpiť.
Na nete je toho plno a je z čoho vyberať. Chcel by som vedieť čo všetko ošetrujete na vašich vozítkach a akými prostriedkami.
Zatiaľ som len nejaké handry a čistič objednal.....

Rozmýšľam aj nad tou hlinou ( clayom )na čistenie/dekontamináciu laku ? Keď sa to zašpiní, dá sa to opätovne použiť tak aby to nepoškodilo lak ?
Vosk asi od Chemical guys xxx-hardcore-paste-wax
Oživovače plastov, pneu atď.. neriešim ...... tam dlhodobo používam prípravky od Coyote a som spokojný.
Ale zmene sa nebránim

Vopred dík za nejaké tipy.

. Clay bych doporučil na starší vozy a pokud ti upadne už se nedá použít. Utěrky mám z Kika za pár kaček jsou výborný už je používám delší dobu, akorát sušící mám AF a jeden lepší na interier taky AF
. Clay bych doporučil na starší vozy a pokud ti upadne už se nedá použít. Utěrky mám z Kika za pár kaček jsou výborný už je používám delší dobu, akorát sušící mám AF a jeden lepší na interier taky AF 

Táto metóda ochrany sa mi dosť pozdáva, ale nemám s tým žiadne skúsenosti ani nikto v mojom okolí, takže neviem či to má vôbec význam aplikovať
  Táto metóda ochrany sa mi dosť pozdáva, ale nemám s tým žiadne skúsenosti ani nikto v mojom okolí, takže neviem či to má vôbec význam aplikovať