. V rukach vyžmýkam a hotovo. Raz za čas všetky handry spolu pekne v práčke.
 . V rukach vyžmýkam a hotovo. Raz za čas všetky handry spolu pekne v práčke.Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

malo to byť jeleň jadrové mydlo.
    malo to byť jeleň jadrové mydlo. , chcel by som ju oživiť.
 , chcel by som ju oživiť. . Hľadal som na nete ale tých značiek je až neuveriteľne veľa preto by som sa chcel spýtať s akou autokozmetikou máte najlepšie skúsenosti, hlavne čo sa týka čistenia karosérie a interiéru a pomeru cena/výkon. Čo vravíte na značky Meguiars, Autoglym alebo Dodo Juice?
. Hľadal som na nete ale tých značiek je až neuveriteľne veľa preto by som sa chcel spýtať s akou autokozmetikou máte najlepšie skúsenosti, hlavne čo sa týka čistenia karosérie a interiéru a pomeru cena/výkon. Čo vravíte na značky Meguiars, Autoglym alebo Dodo Juice?
 , u tohoto postu jsem strávil fakt dlouho a poctivě jsem googloval popisy k jednotlivým přípravkům. Pravda je, že kdybych to koupil všechno naráz a k tomu všechny potřebné  utěrky, ručníky, aplikátory atd., tak to dohromady vyjde podobně jako ojetý skútr na ježdění do města
 , u tohoto postu jsem strávil fakt dlouho a poctivě jsem googloval popisy k jednotlivým přípravkům. Pravda je, že kdybych to koupil všechno naráz a k tomu všechny potřebné  utěrky, ručníky, aplikátory atd., tak to dohromady vyjde podobně jako ojetý skútr na ježdění do města   

Nene, zatím jsem nevoskoval. On ten Sonax Brilliant Shine detailer by měl udělat podobnou službu. Jinak ano, není to levná záležitost. Nekupoval jsem vše najednou, to bych si ani sám sobě neobhájilChasnik píše:Krásně jsi to sepsal, u tohoto postu jsem strávil fakt dlouho a poctivě jsem googloval popisy k jednotlivým přípravkům. Pravda je, že kdybych to koupil všechno naráz a k tomu všechny potřebné utěrky, ručníky, aplikátory atd., tak to dohromady vyjde podobně jako ojetý skútr na ježdění do města

Jestli jsem to správně pochopil, vosk zatím nebyl...
 Auto mám od května, takže jsem to nějak rozumně rozložil
  Auto mám od května, takže jsem to nějak rozumně rozložil   Ještě nutno dodat, že mně nejde ani tak o lesk, jako spíš o ochranu.
 Ještě nutno dodat, že mně nejde ani tak o lesk, jako spíš o ochranu. , ďakujem za inšpiráciu, niečo určite vyskúšam, len presne ako píšete, nepojde to pokúpiť všetko naraz
 , ďakujem za inšpiráciu, niečo určite vyskúšam, len presne ako píšete, nepojde to pokúpiť všetko naraz   . Má niekto tip na nejaký detailer alebo jednoducho rýchly čistič na bežné použitie a očistenie povrchu auta od prachu a jemnej špiny??
. Má niekto tip na nejaký detailer alebo jednoducho rýchly čistič na bežné použitie a očistenie povrchu auta od prachu a jemnej špiny??| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |