Jinak užívej v pohodě nového auta a vůbec přeji vše nej.
Moderátoři: Martun, Moderátoři

klesla mi spotřeba .... jdu to okamžitě reklamovat
  klesla mi spotřeba .... jdu to okamžitě reklamovat   

no, mýlil jsem se
 no, mýlil jsem se  
 asi už bych byl bez bodů ....
 asi už bych byl bez bodů .... Okamžitě na reklamaci!
 Okamžitě na reklamaci! 
 Hodně dělá dlouhá šestka, která se dá řadit v 80 km/h
 Hodně dělá dlouhá šestka, která se dá řadit v 80 km/h   s osmi ventilovou technikou to motor v pohodě zvládá.
  s osmi ventilovou technikou to motor v pohodě zvládá.  je to prostě auto pro potencionálního důchodce, jako za chvíli budu já
  je to prostě auto pro potencionálního důchodce, jako za chvíli budu já  
 Mám u auta podobnou "vadu" - natankuji doplna a ať jezdím jak jezdím, z nádrže mizí palivo a ručička budíku furt chce doleva
 Mám u auta podobnou "vadu" - natankuji doplna a ať jezdím jak jezdím, z nádrže mizí palivo a ručička budíku furt chce doleva   
  netankoval.To se má???
  netankoval.To se má???  
  -ty dostanou benzín ve výrobě a už se netankují
  -ty dostanou benzín ve výrobě a už se netankují  
   .
 . kupoval,tak mě prodejce říkal,ať si někde blízko natankuji,že tam moc benzínu není-----ručička palivoměru pod 0 a ani se nehnula při zapnutí a na displeji také dojezd 0
  kupoval,tak mě prodejce říkal,ať si někde blízko natankuji,že tam moc benzínu není-----ručička palivoměru pod 0 a ani se nehnula při zapnutí a na displeji také dojezd 0  
   )
 ) 
   .
 . 
  jsem se podívat byl, dokonce jsem udělal i testovací jízdu .... ale nic mě neoslovilo. Takže se ti ani  nedivím, že si pořád držíš Tiburona. Kór když slouží bez problémů. Dneska už podobné auto koupíš stěží ...
  jsem se podívat byl, dokonce jsem udělal i testovací jízdu .... ale nic mě neoslovilo. Takže se ti ani  nedivím, že si pořád držíš Tiburona. Kór když slouží bez problémů. Dneska už podobné auto koupíš stěží ... 

máme si opět co prohlížet... po těch letech jsme auta znali už nazpaměť.
  máme si opět co prohlížet... po těch letech jsme auta znali už nazpaměť. 
Že by Fiat klub uspořádal nějakou slezinu opravdu nehrozí .... takže proč se nesetkat s Fiatem na Hyundai srazu i s jinými značkami. Stejně už to dávno nebylo o autech ....Martun píše:pokud se ještě uskuteční náš sraz "známých xichtů"máme si opět co prohlížet...
 ale na druhou stranu, i v pěti - šesti lidech to může být prima akce
 ale na druhou stranu, i v pěti - šesti lidech to může být prima akce   takže Marťas, já jsem pro a docela hodně pro !!!
 takže Marťas, já jsem pro a docela hodně pro !!! v tomhle u nás doma žádná demokracie neexistuje
 v tomhle u nás doma žádná demokracie neexistuje   tady je tvrdá ruka proletariátu ....
 tady je tvrdá ruka proletariátu .... 

Pěkný.
 Pěkný. 
  sraz... Kia, Fiat a Škoda
  sraz... Kia, Fiat a Škoda   
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |