A sraz by byl určitě zajímavej .... Accenty, už jsme všichni znali jako své boty
 ale jiné značky ani náhodou ....
 ale jiné značky ani náhodou ....Moderátoři: Martun, Moderátoři
 ale jiné značky ani náhodou ....
 ale jiné značky ani náhodou .... jeden kleknul a další jsem utopil na rybách .... ale číslo mám pořád stejný
  jeden kleknul a další jsem utopil na rybách .... ale číslo mám pořád stejný   

na mobil..
  na mobil..

), plánuju si to celý přečíst a jestli mi tam začnou přibývat stránky, tak jsem v koncích
), plánuju si to celý přečíst a jestli mi tam začnou přibývat stránky, tak jsem v koncích 

, ale stejně radši s tím čtením počkám, dokud se to nedořeší
, ale stejně radši s tím čtením počkám, dokud se to nedořeší   Přeci jen.. za chvíli zase začne zima a člověk musí mít co číst při dlouhých zimních večerech
  Přeci jen.. za chvíli zase začne zima a člověk musí mít co číst při dlouhých zimních večerech 
kyrmon píše: jen tam ne(!), plánuju si to celý přečíst a jestli mi tam začnou přibývat stránky, tak jsem v koncích

a je fajn, se zde setkávat i nadále, i když se značkou
  a je fajn, se zde setkávat i nadále, i když se značkou   už zrovna nemáme nic společného...
  už zrovna nemáme nic společného... . Naprostá pohoda 120 koníků v naftě a 6-ti kvalt.
 . Naprostá pohoda 120 koníků v naftě a 6-ti kvalt.  smekám klobouk - "zřejmě dobrý oddíl."
 smekám klobouk - "zřejmě dobrý oddíl."
Borku neboj, to je už konečná, jsem spokojenýBorek píše:Zolda-ty máš čím dál větší auta.Co bude po Berlingu?

moji nenávist k naftě si asi pamatuješ
  moji nenávist k naftě si asi pamatuješ   
  s tím jezdil jsem s ním na vojně a bral sto na sto !!
 s tím jezdil jsem s ním na vojně a bral sto na sto !! 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |