Co si myslet o Proceedu z fotek moc nevím. Z některých úhlů se mi vyloženě nelíbí, z jiných zase líbí

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A taky má malý kufr a nevleze tam kočárek a bagáž na dovolenou...vorlajz píše:no a ten ShootingBrake, hm... nevypadá zle... ale zase tam nebude vzadu místo na hlavu...![]()
Ona vysla naka nova i30?vorlajz píše:Štěpáne, to GT vypadá vážně parádně...
no a ten ShootingBrake, hm... nevypadá zle... ale zase tam nebude vzadu místo na hlavu...![]()
jinak designově za mě KIA CEED jasně převálcovala novou I30...
Čemu nerozumíš? Nedělej ze sebe hlupáka... Když je tam kurwa málo místa na hlavu..., tak je to fakt, a je úplně jedno, jestli tam sedím nebo ne...Axel.Foley píše:... tak tomu nerozumím
no, já píšu je vzadu málo místa na hlavu, pro nás nepoužitelné syn má již ve 14 letech 189 cm a nevleze se tam dozadu. je to tak maximálně do výšky 182-3 cm. Takže jako auto pro naši rodinu nepoužitelné. Pěkné to jo, ale pro menší lidi.Axel.Foley píše:Mr.: Souhlasím, jsou lidi, rodiny, domácnosti (nehodící se škrtni), kteří vzadu místo na hlavu potřebují. Na druhou stranu když napíše někdo, že vzadu je málo místa na hlavu a přitom pořád sedí za volantem, tak tomu nerozumím
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |