Celkova spotreba 7l - v obcich a okreskach jezdim na rezim sport - podle me nejidealnejsi spektrum otacek a motor se nepodtaci.
Kufr obstal, ikdyz jsem si musel obcas davat zalezet - velky kocarek, 3 velke tasky, odrazedlo a nocnik

Oproti bývalé octavii je podvozek o level, mozna o nekolik levelu dale. Nerovnosti krasne vyzehli a necejtim se jak nakopnuty, po kazde prejete dire. Adaptivni tempomat funguje paradne, akorat dnes v kolone mi prisel takovy nevyrovnany - pri dojizdeni vozu prede mnou, a v zapeti s rozjezdem mi to prislo takove cukave a neprirozene... Zkousel jsem i upravu vzdalenosti, ale prislo mi to stejne. Nakonec jsem si kolonu projel hezky po staru - plyn, brzda

Aktivni udrzovani v jizdnich pruzich je takova pretahovana, ale parkrat jsem si vsiml (a auto take

Co je super funkce je autohold, nemusim stat na brzde celou dobu. Kdyz vezmu kolem a kolem vsechny asistenty v kombinaci s pohodlnymi sedackami, tak vazne nelituji penez navic, ktere jsem do auta dal. Ani po delsi ceste jsem nebyl unaveny a rozlamany - k nezaplaceni

Full ledy jsem jeste nevyzkousel, uz aby se zase zmenil cas:-)

Chystám se na nákup zimních pneu, kdybyste nekdo mel nejaky overeny tip na kvalitni gumu, tak sem s ni

Díky Lukyn
Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk