Posun byl, vrátilo se to na takovej nějakej průměr 200+-. Prostě to tak je, ten motor plní filtr jako zběsilej. Vstřiky byly OK, EGR v podstatě čistej. Generace 2015-2018 Euro 6 je prostě smutná písnička. Řešení to nemá a mít nebude. Můžete se snažit jak chcete, nepomáhá aditivovaná nafta, změna režimu jízdy, prostě nic než případné vyčištění nebo výměna, ale z mého pohledu tohle nic dobrého nepřinese zejména majitelům po záruce. Už i v těch bazarech začínají tušit a ceny letí ba přímo padají strmě dolů a pětileté auto bude za chvilku bezcenné.
Každopádně k tomu mám jen to že:
Opravdu už nechci auto jen po dobu záruky, rád bych měl věc co mi bude dělat radost případně i po záruce. A základem auta je motor.
Jsem celkem smířený s jakoukoliv poruchou komfortky, že někde nepujde okno, vypadne navi, zhasne světlo... to jsou všechno věci co jsou mechanické, opravitelné do stavu standardní funkčnosti v době nákupu, ale NEUMÍM se smířit se současným nabízeným balastem okolo motoru, co opravdu nechci na autě už mít i když to je hodně věcí korejského koncernu a části japonských aut, u Peugeotu a Škodovek jsou ty motory opravu výrazně bezproblémovější a když už, tak ceny za cely filtr v ceně 10% ceny Hyu.... MOžná nebudu mít lejzrová světla a nespojím si telefon s kávovarem přes navigaci doma a budu raději jezdit v něčem co mi bude dělat radost a nebudu řešit tyhle ekošity, co nám ty auta regulerně ničí a hlavně výrazně znehodnocujou docela dost tvrdě vydřený prachy co ty auta stály nové

.