- LP kolo 2,7, PP 2,4, LZ 2,4 a PZ 2,6
 - LP kolo 2,7, PP 2,4, LZ 2,4 a PZ 2,6  . Tedy podle TPMS ventilků.
 . Tedy podle TPMS ventilků.Cesta z práce je většinou z kopce, tam se to machruje. Vždyť loni jsem na stejné trase udělal s Ferdou 2,8

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 - LP kolo 2,7, PP 2,4, LZ 2,4 a PZ 2,6
 - LP kolo 2,7, PP 2,4, LZ 2,4 a PZ 2,6  . Tedy podle TPMS ventilků.
 . Tedy podle TPMS ventilků.

Příjemným překvapením byla cesta na Peloponez a zpět
 Příjemným překvapením byla cesta na Peloponez a zpět  
 .
 . Tohle konkrétní auto bylo k mání za podmínek, jaké se NEodmítají
Tohle konkrétní auto bylo k mání za podmínek, jaké se NEodmítají  , ale na jaře to vidím opět na i40
 , ale na jaře to vidím opět na i40  .
 .
 : Pěkná "i40"
 : Pěkná "i40"   

nádherný kus auta
  nádherný kus auta  
 ):
Jinak mi před chvílí volal kámoš. Má úplně stejného kombíka jako Máša, jen v manuálu. Nedobrzdil na dálnici a dostal následně i ránu zezadu - podle všeho totálka
 ):
Jinak mi před chvílí volal kámoš. Má úplně stejného kombíka jako Máša, jen v manuálu. Nedobrzdil na dálnici a dostal následně i ránu zezadu - podle všeho totálka  . Zítra stejně jedu do servisu na další přezutí, tak to omrknu a nafotím. Já z těch průserů nevylezu
 . Zítra stejně jedu do servisu na další přezutí, tak to omrknu a nafotím. Já z těch průserů nevylezu ](./images/smilies/eusa_wall.gif) .
 . : Snad se klidně vyspíš, resp. jsi se vyspal.
 : Snad se klidně vyspíš, resp. jsi se vyspal. . Po dnešku už chybí přezout poslední auto, které přistavíme v pátek a během příštího týdne se to udělá.
 . Po dnešku už chybí přezout poslední auto, které přistavíme v pátek a během příštího týdne se to udělá. . Průběh nehody - jede se levým pruhem dálnice, první auto prudce zpomalí, chce sjet, druhé auto stíhá zpomalit, třetí je kombík a zpomalit nestíhá, dojde k drobné kolizi (prakticky jen plasty) a přiletí čtvrté auto a napálí kombíka zezadu. Narve tedy kombíka do auta před sebou tak, že vyletí pytle. Čtvrté auto se snažilo vejít mezi kombíka a svodidlo, takže trefil jen levý zadní růžek, ale pak už bylo LZ kolo
 . Průběh nehody - jede se levým pruhem dálnice, první auto prudce zpomalí, chce sjet, druhé auto stíhá zpomalit, třetí je kombík a zpomalit nestíhá, dojde k drobné kolizi (prakticky jen plasty) a přiletí čtvrté auto a napálí kombíka zezadu. Narve tedy kombíka do auta před sebou tak, že vyletí pytle. Čtvrté auto se snažilo vejít mezi kombíka a svodidlo, takže trefil jen levý zadní růžek, ale pak už bylo LZ kolo  . Nápravnice urvaná, kus disku vyrvaný. Auto je zlomené před zadní nápravou a zároveň je do rohlíku. Levý práh je vzadu zlomený, levý střešní sloupek je zlomený na úrovni LZ dveří, střecha zlomená vpravo na úrovni B sloupku, zlomený je i PZ blatník. Míra devastace není z fotek moc patrná.
 . Nápravnice urvaná, kus disku vyrvaný. Auto je zlomené před zadní nápravou a zároveň je do rohlíku. Levý práh je vzadu zlomený, levý střešní sloupek je zlomený na úrovni LZ dveří, střecha zlomená vpravo na úrovni B sloupku, zlomený je i PZ blatník. Míra devastace není z fotek moc patrná. .
 .
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |