Denne svietenie ix35
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Denne svietenie ix35
Ahojte.ma niekto skusenost so zapojenim,atd?dakujem
- Přílohy
-
- 20181101_235330.jpg (239.63 KiB) Zobrazeno 2637 x
- Reklama
Re: Denne svietenie ix35
Dám ti popis svorkovnice .Ak máš záujem tak si to napoj podľa toho . Určite k tomu bude pribalena schéma zapojenia tak sa jej drž. Prívod bude z parkovačky pin 6 zelený kábel . Signálový na stretavacie pin 3 šedý kábel a mínus pol pripojiť na hmlovkovy mínus pol alebo karoséria auta (prekostrovaci bod) Po rozsvietení stretavacich svetiel majú denne svetla zhasnúť .
Osobne nevidím vtom veľký zmysel keď budeš musieť stále manuálne prepínať medzi denným a "nočným " režimom . (Dúfam že sa nepripojíš k skupine "bystrozraký" ktorý za šera a dažďa jazdia na dennom svietení.
ktorí vidia iné auta zo stretavacím osvetlením a myslia si že sú rovnako viditeľný pre ostatných keď majú denne svietenie
)
Ja nechávam svietenie na AUTO a neriešim,svetelný senzor prepne osvetlenie pristrojovky podľa vonkajšieho osvetlenia (teraz troška skôr prepína na nočný režim lebo slnko zapadá pod menším uhlom)
svietim trvalé stretavačkami hoc v lete je to hlúposť ale zákon je zákon
. ak chceš isť do denného svietenia tak prosím ja osobne po skúsenostiach z LED žiarovkami bi som do denného svietenia nešiel ! .
Dúfam že ti foto pomôže, nech sa ti darí pri každej práci
Osobne nevidím vtom veľký zmysel keď budeš musieť stále manuálne prepínať medzi denným a "nočným " režimom . (Dúfam že sa nepripojíš k skupine "bystrozraký" ktorý za šera a dažďa jazdia na dennom svietení.

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ja nechávam svietenie na AUTO a neriešim,svetelný senzor prepne osvetlenie pristrojovky podľa vonkajšieho osvetlenia (teraz troška skôr prepína na nočný režim lebo slnko zapadá pod menším uhlom)
svietim trvalé stretavačkami hoc v lete je to hlúposť ale zákon je zákon

Dúfam že ti foto pomôže, nech sa ti darí pri každej práci

Hyndai IX35 1.7CRDI Style 2011 (full LED)
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Re: Denne svietenie ix35
ešte schéma
- Přílohy
-
- IMG_20180917_191856.jpg (165.69 KiB) Zobrazeno 2604 x
Hyndai IX35 1.7CRDI Style 2011 (full LED)
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L
Škoda Favorit 136LS
Škoda 110L