Jenže mají ty slabší verze čipů
  Jenže mají ty slabší verze čipů   Podle mě čipy v Tucsonu patří mezi ty lepší na trhu, ty světla svítí naprosto skvěle (po tom co jsem nechal světla zvýšit, protože svítily moc před auto, svítí o 100% líp).
 Podle mě čipy v Tucsonu patří mezi ty lepší na trhu, ty světla svítí naprosto skvěle (po tom co jsem nechal světla zvýšit, protože svítily moc před auto, svítí o 100% líp).Moderátor: Moderátoři
 Jenže mají ty slabší verze čipů
  Jenže mají ty slabší verze čipů   Podle mě čipy v Tucsonu patří mezi ty lepší na trhu, ty světla svítí naprosto skvěle (po tom co jsem nechal světla zvýšit, protože svítily moc před auto, svítí o 100% líp).
 Podle mě čipy v Tucsonu patří mezi ty lepší na trhu, ty světla svítí naprosto skvěle (po tom co jsem nechal světla zvýšit, protože svítily moc před auto, svítí o 100% líp). )
 )
Báďa, aké náhrady LED H7 máš v tých stretávačkách s aktívnym alebo pasívnym chladením? Dokázal si svetlo uzavrieť pôvodným víčkom?báďa píše:já mám v potkávacích h7 led už pěkných pár pár měsíců a zatím super,ještě čekám na kratší led so dálkových protože je tam míň místa..akorát mám problém s tím upevňovacím nezikusem,nedaří se mi ho tam pořádně usadit,nezkroutím tam tolik ruku..potřeboval bych vyndat světlo,ale pořád mně někde drží,vyndal jsem šrouby seshora ale někde je ještě nějakej a nevím kde..někdo mi psal že musí nárazník dolu ale ja viděl někde na webu vyndaný světlo a přitom nárazník sundanej nebyl..má někdo tušení jak vyndat světlo?
 Zřejmě otestuju
 Zřejmě otestuju  
 potom za 37 som objednala ďalšie 2 sady a už to išlo až do.. .(onedlho bude stovečka
  potom za 37 som objednala ďalšie 2 sady a už to išlo až do.. .(onedlho bude stovečka  )z toho iba 2x (úspešná reklamácia) takže takto .(Tu ti veľmi nikto nechce uznať reklamáciu) pre chinu žiadny problém keď za jeden deň 11.11 mal Alibaba obrat 36 miliárd dolárov !
 )z toho iba 2x (úspešná reklamácia) takže takto .(Tu ti veľmi nikto nechce uznať reklamáciu) pre chinu žiadny problém keď za jeden deň 11.11 mal Alibaba obrat 36 miliárd dolárov !   Tak kúp si a nech ti to stále  svieti k spokojnosti .
 Tak kúp si a nech ti to stále  svieti k spokojnosti . 
 .
 . Asi majú podiel zo zisku k výplate. Moji sú našťastie celkom slušný,dodržujú listové tajomstvo
  Asi majú podiel zo zisku k výplate. Moji sú našťastie celkom slušný,dodržujú listové tajomstvo   momentálny kurz 193:2 dúfam že to dlho zostane. Ak budeš montovať tak veľmi veľký pozor na ten plastový adaptér H7. ktorý je na žiarovke a musíš ho dať dole z LED žiarovky upevniť do reflektora a potom do neho zasunieš Led žiarovku . Ak ti vypadne do svetla a nevyberieš ho tak vymontovať svetlo a vytriasť alebo ďalšia sada  LED žiaroviek
  momentálny kurz 193:2 dúfam že to dlho zostane. Ak budeš montovať tak veľmi veľký pozor na ten plastový adaptér H7. ktorý je na žiarovke a musíš ho dať dole z LED žiarovky upevniť do reflektora a potom do neho zasunieš Led žiarovku . Ak ti vypadne do svetla a nevyberieš ho tak vymontovať svetlo a vytriasť alebo ďalšia sada  LED žiaroviek   samostatne to nekúpiš tak veľká opatrnosť pri montáži krúžka  (ak je blbá montáž ta si ho uviaž na tenkú niť ak by ti vypadol aby si ho mohol vytiahnuť naspäť na ďalší pokus potom ju strihneš a vytiahneš . Kolega na Fabi 3 musel dávať dole nárazník aby vymontoval svetlo von.Tak pomalu a vopatrne .Najhoršie je potom zaistiť z pružinkov ten adapter je dosť pevná a ťažko ju potom zaistiť do zárezu . (použi aj zrkadielko na kontrolu a montáž aby si tam videl či pružinka nieje náhodou v adaptéri .) tak prajem rýchlu a bezproblémovú montáž, ať se daží .
  samostatne to nekúpiš tak veľká opatrnosť pri montáži krúžka  (ak je blbá montáž ta si ho uviaž na tenkú niť ak by ti vypadol aby si ho mohol vytiahnuť naspäť na ďalší pokus potom ju strihneš a vytiahneš . Kolega na Fabi 3 musel dávať dole nárazník aby vymontoval svetlo von.Tak pomalu a vopatrne .Najhoršie je potom zaistiť z pružinkov ten adapter je dosť pevná a ťažko ju potom zaistiť do zárezu . (použi aj zrkadielko na kontrolu a montáž aby si tam videl či pružinka nieje náhodou v adaptéri .) tak prajem rýchlu a bezproblémovú montáž, ať se daží .  
 Vraj sa dalo objednať Bixenon iba k výbave Style alebo Premium . podrobnosti  napíšem keď mu namontujem LED do diaľkového svetla . Pekný Deň
  Vraj sa dalo objednať Bixenon iba k výbave Style alebo Premium . podrobnosti  napíšem keď mu namontujem LED do diaľkového svetla . Pekný Deň  
 Žárovky už dorazily, vypadá to dobře, v reflektoru budou čipy vodorobně, jinak to naštěstí nelze dát, je to dáno tou H7 kroužkem a zámkama na žárovku v něm.
 Žárovky už dorazily, vypadá to dobře, v reflektoru budou čipy vodorobně, jinak to naštěstí nelze dát, je to dáno tou H7 kroužkem a zámkama na žárovku v něm. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 občas preháňajú aj z parametrami. Vždiť zlaty česky ručičky si poradí ,naco návod
 občas preháňajú aj z parametrami. Vždiť zlaty česky ručičky si poradí ,naco návod   Keď budeš montovať ďalšie LED pre známych ... tak Už aj po tme do 10 minút obe . Som zvedavý na tvoje ohodnotenie svietivosti za jazdy. Príjemnú prácu pri montáži .
  Keď budeš montovať ďalšie LED pre známych ... tak Už aj po tme do 10 minút obe . Som zvedavý na tvoje ohodnotenie svietivosti za jazdy. Príjemnú prácu pri montáži . 
   Určitě to musí být lepší než klasická žárovka, už kvůli barvě světla to bude pro oči lepší (než mít dolní půlku osvětlenou bíle a horní žlutě). I když mám namontovány momentálně Osram Cool Blue, stejně je to hrozně znát. Je možná blbý, že do dálkových nepoužili H1, mám vyzkoušeno, že barva světla u Osram Cool Blue je mezi H7 a H1 znatelný. H1 svítily o mnoho víc modrobíle.
 Určitě to musí být lepší než klasická žárovka, už kvůli barvě světla to bude pro oči lepší (než mít dolní půlku osvětlenou bíle a horní žlutě). I když mám namontovány momentálně Osram Cool Blue, stejně je to hrozně znát. Je možná blbý, že do dálkových nepoužili H1, mám vyzkoušeno, že barva světla u Osram Cool Blue je mezi H7 a H1 znatelný. H1 svítily o mnoho víc modrobíle.  Souhlasím s tebou, že je lepší, že jsou čipy do stran kvůli směrování světla. Je dobré, že má Tucson celkem dobrý přístup k žárovkám, u většiny jiných aut takový štěstí není
 Souhlasím s tebou, že je lepší, že jsou čipy do stran kvůli směrování světla. Je dobré, že má Tucson celkem dobrý přístup k žárovkám, u většiny jiných aut takový štěstí není  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |