Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Ten finálový let byl naprosto famózní,ještě že to netrvalo déle-úplně jsem zapomněl dýchat...Parádní práceMr. HYUNDAI píše:Martin Šonka je MISTR SVĚTA!!! A jde se slavit

. Dostala bleskovou instrukci "Zasedni skřítku a drž palečky!", což po zaznamenání naší vlajky bleskově učinila a za zhruba 50 vteřin už hulákáním a dupáním plašila vlastní morčata spolu se mnou
 . Dostala bleskovou instrukci "Zasedni skřítku a drž palečky!", což po zaznamenání naší vlajky bleskově učinila a za zhruba 50 vteřin už hulákáním a dupáním plašila vlastní morčata spolu se mnou  . Vstávání bylo včera trochu složitější, ale stálo to za to
 . Vstávání bylo včera trochu složitější, ale stálo to za to  .
 . : Dokážu si ty indiánské tance dokonale představit
 : Dokážu si ty indiánské tance dokonale představit  
 .
 .

:
Za mě trochu zklamání, že není červený
 :
Za mě trochu zklamání, že není červený  .
 .
 Tož ať je spokojen. Mimochodem, tahle barva se mi u Tucsona hodně líbí.
 Tož ať je spokojen. Mimochodem, tahle barva se mi u Tucsona hodně líbí.Přesně, tahle barva je fakt zajímaváAxel.Foley píše:Nové auto za nové autoTož ať je spokojen. Mimochodem, tahle barva se mi u Tucsona hodně líbí.
 .
 . . Ceed a Focus potřebují další materiál ke srovnání
 . Ceed a Focus potřebují další materiál ke srovnání  . A třeba VV mezitím vrátí na trh i hatchback i30...
 . A třeba VV mezitím vrátí na trh i hatchback i30...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |