Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
žádné citelné změny...Kamílek píše:Vorlajzi pocítil jsi nějak přechod na olej od M.O.? A jak bys s časovým odstupem ohodnotil svíčky Denso Iridium?
Tak já jedu na 4 garancku a rovnou na STK tento čtvrtek. Najeto něco málo přes 75 tisíc.vorlajz píše:zdarec přátelé... co je tu nového?nás čeká 4. garanční prohlídka a navíc technická... auto je podle všeho v cajku, pomalu atakujeme 50 tis. km..., tak věřím, že i nadále to bude ok...
Ať jsi i nadále s Myšákem spokojen.vorlajz píše:zdarec přátelé... co je tu nového?nás čeká 4. garanční prohlídka a navíc technická... auto je podle všeho v cajku, pomalu atakujeme 50 tis. km..., tak věřím, že i nadále to bude ok...
Taky co tady? Forum tu obsadili tři spameřimilda h píše:Už jsi tu dlouho nebyl.![]()
Tak přes týden jezdím služebním autemvrbicek píše:To až teď atakujes 50tis ? To já minulý týden překročil 40))
Před chvíli jsem o tobě mluvil...idam.i píše:Kto je to Vorlajz ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |