Snad ti to, sarine, pomůže, když o tom víš
 Snad ti to, sarine, pomůže, když o tom víš   Nejen tobě
 Nejen tobě  
Moderátor: Moderátoři

Snad ti to, sarine, pomůže, když o tom víš
 Snad ti to, sarine, pomůže, když o tom víš   Nejen tobě
 Nejen tobě  

No teda Axeli... na to, že to máš v autech už 7,5 roku (i30 1. generace to měla taky tak), tak jsi na to přišel brzoAxel.Foley píše:Dnes jsem přišel na to, jak se aktivuje ohřev pod předními stěrači - tlačítkem pro ohřev zadního oknaTo soudruzi trochu nevychytali, tohle sloučení ohřevů pod jedno tlačítko (přední stěrače + zadní okno + zrcátka) jsem opravdu nečekal
Rozmrazování předního okna je totiž řešeno samostatným
tlačítkem.

Včera v noci jsem to celkem využil, v hustém sněžení na D1 začali stěrače namrzat celkem rychle, ačkoliv topení mám stabilně puštěné (také) na přední okno. Subjektivně se mi zdá, že zapnutím ohřevu trochu změkly gumičky na stěračích a ty pak stíraly líp (a tak by to, podle mně, mělo fungovat). Ale jak píšu, subjektivní názor.
 Včera v noci jsem to celkem využil, v hustém sněžení na D1 začali stěrače namrzat celkem rychle, ačkoliv topení mám stabilně puštěné (také) na přední okno. Subjektivně se mi zdá, že zapnutím ohřevu trochu změkly gumičky na stěračích a ty pak stíraly líp (a tak by to, podle mně, mělo fungovat). Ale jak píšu, subjektivní názor.
 Proto píšu, že jsi nejsem jistý, zda to tam bylo. Možná že ano, ale jen na papíře
 Proto píšu, že jsi nejsem jistý, zda to tam bylo. Možná že ano, ale jen na papíře  
 To se ještě ta práce tak neojebávala, tak se toho nebáli
  To se ještě ta práce tak neojebávala, tak se toho nebáli  

Nad čím přemýšlíš...udělej si výlet do HodonínaAxel.Foley píše:Pomalu abych začal přemýšlet, kam půjde Tuky na třetí servisku

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Úlet maximálního kalibru.
  Úlet maximálního kalibru.  
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |