Po více jak 5ti letech a z důvodu "hrůzy", že se může vysypat kaťák, jsem podstoupil výměnu mého černého miláčka i30 1.6CVVT kombi. Najezdil jsem s ním 105000 km, včetně 6ti výměn čelních oken (kamínky), výměny spojky a zadní kamery v záruce. Jinak bez jiných problémů. Další auto jsem chtěl automat a full led světla. Na kandidátce v užším výběru byl Peugeot 3008, 1.2 benzin, nová Kia Ceed kombi 1.4 TGdi a nová Mazda 3. Po rodinné konzultaci bylo jasno, že SUV nepotřebujeme a byl i velký finanční rozdíl. Nabídky dealerů Kia, byly cca o 50000,- Kč vyšší a nepřišel jsem na chuť červenému podsvícení přístrojové desky. No a Mazda je taky finančně někde jinde a ještě není v prodeji. Tak vítěz byl jasný a šlo o to oslovit jednotlivé prodejce. Nakonec zvítězil ten, kde jsem před pěti lety kupoval předchozí vůz.
  Po více jak 5ti letech a z důvodu "hrůzy", že se může vysypat kaťák, jsem podstoupil výměnu mého černého miláčka i30 1.6CVVT kombi. Najezdil jsem s ním 105000 km, včetně 6ti výměn čelních oken (kamínky), výměny spojky a zadní kamery v záruce. Jinak bez jiných problémů. Další auto jsem chtěl automat a full led světla. Na kandidátce v užším výběru byl Peugeot 3008, 1.2 benzin, nová Kia Ceed kombi 1.4 TGdi a nová Mazda 3. Po rodinné konzultaci bylo jasno, že SUV nepotřebujeme a byl i velký finanční rozdíl. Nabídky dealerů Kia, byly cca o 50000,- Kč vyšší a nepřišel jsem na chuť červenému podsvícení přístrojové desky. No a Mazda je taky finančně někde jinde a ještě není v prodeji. Tak vítěz byl jasný a šlo o to oslovit jednotlivé prodejce. Nakonec zvítězil ten, kde jsem před pěti lety kupoval předchozí vůz.Nabídka byla velice lákavá a tak jsem podepsal
 : i30 kombi, 1.4TGdi, 7DCT,Ultimate s panoramou a barva Clean Slate. S autem se zatím sžívám, ale musím říct, že Full Led svítí úplně fantasticky a nedovedu si představit, jak svítí prémiové luxusní vozy
 : i30 kombi, 1.4TGdi, 7DCT,Ultimate s panoramou a barva Clean Slate. S autem se zatím sžívám, ale musím říct, že Full Led svítí úplně fantasticky a nedovedu si představit, jak svítí prémiové luxusní vozy   

. Co jsem zatím nepochopil je odemykání dveří, ale něco jsem si k tomu už na fóru přečetl, tak asi nejsem úplně blbej. Spotřeba zatím na dálku 6.4l a normálně kolem 7,5l. Až pojedu na garančku, tak budu řešit vytahanou kůži na sedačce
 . Co jsem zatím nepochopil je odemykání dveří, ale něco jsem si k tomu už na fóru přečetl, tak asi nejsem úplně blbej. Spotřeba zatím na dálku 6.4l a normálně kolem 7,5l. Až pojedu na garančku, tak budu řešit vytahanou kůži na sedačce   . Po 4000 km je to hodně brzy. Ještě pár fotek
 . Po 4000 km je to hodně brzy. Ještě pár fotek  

ale ta sedačka by mne také štvala, přijde mi to jako po několika letech...
  ale ta sedačka by mne také štvala, přijde mi to jako po několika letech...

Jinak mám též prosedlou sedačku, ale ne kůži. Vyřešil jsem podsedákem, což je u prémiové koženky řešení naprd...
  Jinak mám též prosedlou sedačku, ale ne kůži. Vyřešil jsem podsedákem, což je u prémiové koženky řešení naprd...