To je fajn, když to dobíjení takhle vyjde na trase. Wallbox na mlýnu byl placený nebo zdarma? Případně platba časová nebo za kWh? Platba kreditkou nebo je to součástí nějaké ho systému, kde musíš být registrován?
Sorry za tak moc otázek, ale praktických info o elektro a plug-in hybridech je minimum a převažují nicneříkající marketingové žvásty, takže skutečné informace z provozu jsou vítány
Ahoj,
Nabíjení bylo zdarma a fakt hezké místo. Jelikož je tam i letní ubytko, tak by tam šlo podnikat výlety do okolí.
Cesta Praha - Třeboň - Praha (sever Prahy), bylo se spotřebou 2,7l na sto a to se dá vydržet
Jo Kia Niro vypada fajně , ale nebyla v době pořízení ionika k dispozici a neměl jsem čas cekat, jelikož se vracelo auto z operaku.
Kdyby bylo možné, tak bych koupil Kii niro ev, s dojezdem 400km bych dokázal fungovat
Folie jsou fajn, dával jsem je na Elantru, auto vypadalo nejen o level líp, ale vzadu bylo nejen v létě i útulněji. Ioniq vypadá moc hezky, halvně barva
Ahoj, uz jento par tydnu co jsem si IONIQ-a poridil a predtim jsem mel Nissan Leaf. Musim rict, ze se neda srovnat. Za me momentalne nejlepsi elektro na trhu s rozumnou cenovkou.
Přílohy
1643416C-CCEE-4148-B86C-099F5D29A996.jpeg (201.42 KiB) Zobrazeno 3949 x