Omlouvám se za špatnou kvalitu foto mam to z Tuning magazinu.
Tak jestli se nemílym a je muj odhad správny,a někdo máte doma více fotek rád si je prohlednu

Moderátor: Moderátoři

Zdáááárek Žluťásku!!!!Žluťasek píše:Zdaravím všechny majitele Poníku nejvíce wennu,našel jsem asi jednoho Tuzing Ponyho a nejsem si jist jestli to je či není Pony
Omlouvám se za špatnou kvalitu foto mam to z Tuning magazinu.
Tak jestli se nemílym a je muj odhad správny,a někdo máte doma více fotek rád si je prohlednu
 No je to ponik. Já ho musim poznat když ho mám NE?!!!
 No je to ponik. Já ho musim poznat když ho mám NE?!!!   Ta barva je ulítlá...... Aaaale před hodkou jsem videl Lantru starší a měl na tom kola... lezli mu přes lemy a vypadala fakt good. škoda že jsem v kasliku neměl foťák... Chtěl jsem si ho zrovna vzit když jsem sem jel.. Příště,,,,
 Ta barva je ulítlá...... Aaaale před hodkou jsem videl Lantru starší a měl na tom kola... lezli mu přes lemy a vypadala fakt good. škoda že jsem v kasliku neměl foťák... Chtěl jsem si ho zrovna vzit když jsem sem jel.. Příště,,,,

Heeeeezky rozvalená žába na silnici...Žluťasek píše:Zdááár Wenno se teda omlouvám zě jsem si nebyl jist ale těd uz ponyho poznám i potmě,jo jo kola dělaj auto tez jsem je uz vyměnil(už ne O.Z F1 RACING ale BORBET RSTI 16/7,5 16/9 ET 35 S pneu Fulda 215/40)
 chci dát 205/50 příští rok... a zejtra tam hodim ty tlumiče zkrácený.....
 chci dát 205/50 příští rok... a zejtra tam hodim ty tlumiče zkrácený.....   Jsem zvědavej co to bude dělat a hlavně jak to bude vypadat,,,
 Jsem zvědavej co to bude dělat a hlavně jak to bude vypadat,,,   
   samo že foto sem kdyžtak dodám..
 samo že foto sem kdyžtak dodám..

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |