Tohle si dát v Praze na ulici na auto, tak jsem každý den ja na trní, jestli to tam ráno bude. No a že plachta ve větru umí poškodit lak, to je pravda, čím víc je volná, tím víc paseky dokáže nadělat.
 Tohle si dát v Praze na ulici na auto, tak jsem každý den ja na trní, jestli to tam ráno bude. No a že plachta ve větru umí poškodit lak, to je pravda, čím víc je volná, tím víc paseky dokáže nadělat. Ty kroupy nebývají moc často, takže se ty rizikové dny dají předpovědět. Já, když jsem byl v Praze a hrozily kroupy, tak jsem jel nakoupit do nějakého obchodního centra s podzemním parkovištěm (Chodov, Eden). Krupobití nejčastěji přichází odpoledne nebo v podvečer, to je čas, kdy na to člověk dokáže zareagovat.
No a když do přijde, tak co člověk nadělá. Pokud to "jen" udělá důlky na střeše nebo kapotě a nepomlátí to skla, tak ani není kvalt na opravu, dá se s tím jezdit...
Fakt bych se vyprdnul na to, vyhodit šestnáct stovek za něco, co se pravděpodobně stane obětí znuděných teenagerů, případně shánčlivých občanů, kterým "se to někdy může hodit".

fórum  nechodí tak často jako dřív
 fórum  nechodí tak často jako dřív