Pri stlaceni plynu v rychlostiach povedzme nad 35kmh sa (najprv som si myslel z karoserie) z motora ozyva taky velmi jemny nizky bzukot. Prirovnal by som to k zvuku, ako ked sa vysuva objektiv na digitalnom fotaku
 alebo na velmi vysokej frekvencii nejake tupe oklepavanie nejakej kovovej suciastky. Je to fakt velmi jemny zvuk. Avsak objavuje sa pri stlaceni plynoveho pedalu a to na roznu dobu, niekedy pol sekundy, niekedy aj dve sekundy.
 alebo na velmi vysokej frekvencii nejake tupe oklepavanie nejakej kovovej suciastky. Je to fakt velmi jemny zvuk. Avsak objavuje sa pri stlaceni plynoveho pedalu a to na roznu dobu, niekedy pol sekundy, niekedy aj dve sekundy. Neviem co to je a trocha ma to znepokojuje. Najprv som si myslel, ze je to zvuk od vstrekovania, ale ked drzim plyn, tak to niekedy nerobi. Mam to aj nahrate, ale tym ze to je specificka frekvencia, tak to z pocitaca nepocut, resp. velmi slabo, ale z mobilu to pocujem.
Dakujem za odpovede a pomoc.

](./images/smilies/eusa_wall.gif) svet sa fakt na kravskú "onú" obracia, keď každá konštruktérska minela, každý nedostatok výrobku bude výrobca prehlasovať za vlastnosť. keby som takto pracoval/vyhováral sa vo svojej práci, tak sa môžem ísť pásť.
  svet sa fakt na kravskú "onú" obracia, keď každá konštruktérska minela, každý nedostatok výrobku bude výrobca prehlasovať za vlastnosť. keby som takto pracoval/vyhováral sa vo svojej práci, tak sa môžem ísť pásť.