na černý barvě je ta bíla rejha jak pěst na oko. Koukal jsem po netu a našel jsem opravnou lahvičku se štětečkem. Tak přemejšlim, že to tim zamáznu tu hranu. Co myslíte?
 na černý barvě je ta bíla rejha jak pěst na oko. Koukal jsem po netu a našel jsem opravnou lahvičku se štětečkem. Tak přemejšlim, že to tim zamáznu tu hranu. Co myslíte?https://www.autolaky-eshop.com/opravna- ... ck_z44975/
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
 na černý barvě je ta bíla rejha jak pěst na oko. Koukal jsem po netu a našel jsem opravnou lahvičku se štětečkem. Tak přemejšlim, že to tim zamáznu tu hranu. Co myslíte?
](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  to je nemilé... Máš to až na plech nebo "jen" v laku?
 to je nemilé... Máš to až na plech nebo "jen" v laku?Já bych řekl že jen lak, protože není vidět žádná stříbrná barva.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |