](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Snad se ještě potkáme

Moderátoři: frawd, Moderátoři
cernymotyl píše: ↑13 led 2020, 17:35 Já jsem až na spotřebu 1.6TGDI s Kunou maximálně spokojený. Momentálně 9l/100. Počítám, že v létě na letních pneu a po zajetí spadne na cca 8.
S citronem jsem před koupí neporovnával. Rozmýšlel jsem mezi Vitarou a Konou. Hyundai je v mém okolí vnímán jako korejský šunt. O proti Suzuki je ale Kona daleko lépe zpracována i v detailech. Nic nevrže, všechno krásně pasuje, svezení je díky lépe naladěnému podvozku s jednoduchou nápravou i u mot. 1.0 pohodlnější. Ani sedačky neklepou, jak tu někteří popisovali. I ohmatávači měkkých plastů si přijdou na své. Možná, že Korejci o proti Japoncům v Maďarsku dokáží chyby napravovat. Ve Vitaře např. už několik let povrzává plast u výdechu klimatizace. Je toho plný internet s videi jak to odstranit. Stačí kousek molitanu mezi plasty. Výrobce to asi nezajímá. Přitom to řeší i jejich servisy.
Chtěl jsem čtyřkolku s automatem a Hyundai vyšel cenově nejlíp. K tomu komplet kola...
Takže za mě Kona![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |