Hyu Kona 1.6 T-GDI, DCT, 2WD, Style, 7/2019, Pulse Red,...aka Dáša Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
Z tých článkov by som si hlavu nerobil.Za tú kapotu by so ich z.... Skoč si do Nošovic po jeden kus.Niekto z fóra tam pracuje.Dajte reč a pôjde to.
Je to fakt na palicu. Je mi ťa úprimne ľúto.Držím palce.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Pamatuješ situaci s čelními skly? Teď jsou skladem. A nejsou kapoty. Jen se bojím, že kapoty budou větší problém
Holt už jede facelift a ten je asi jiný... Ale určitě se nějaká vyhrabe
Pokud vše dobře dopadne, tak já zítra budu mít konečně Méďu bez jizev
Tak držím pěsti, ať jezdíš co nejdřív taky ve svém
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 56600 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
petzl: Jj, na nedostatková okna jsem si vzpomněl. Myslíš, že by šlo půjčit z Nošovic lisovací nástroj a buď dvě platiny nebo 3000 mm dlouhý pás materiálu (dle střihu) k tomu?
Jsem rád, že alespoň ty budeš mít hotovo Užívej
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Mám rád autopůjčovny - vždy vám připraví překvapení v podobě auta, které dostanete (nikdy to není to, co jste si rezervovali). Včerejší překvapení bylo příjemné: objednán Renault Megane nebo podobné a dostal jsem klíč od Mini Clubman JCW
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Tyhle články spolehlivosti jsou na kočku, ještě minulý rok jsem četl podobný článek, kde byly Kia Sportage a Tucson vedeny jako jedny z nejspolehlivějších aut a dnes je všechno jinak. Začínám být spíš alergický na všechny podobné články začínající: Němečtí odborníci blabla. Jako by v Německu měli patent na rozum.
Jinak Axeli držím palce, já měl takhle srnku před autem v listopadu, jak se tam vešla do teď nevím. Vzít jí tenkrát, měl bych předek na odpis