Plány jsou na dloooouho v nedohlednu, bohužel. Ale i u nás je krásně.A nemusí člověk trajdat tisíce kilometrů.
Myslím, že si výjezdy- turistické- za hranice, určitě na několik měsíců(let) můžeme směle odfajfknout jako OFF.
Ale to je situace se kterou nic nenaděláme. A kdo ví, jestli se ještě Schengen do původního stavu vrátí. Spíš v to moc nevěřím.
A vyprat hlava i duše se dá i u nás a teď. I když raději v podvečer a večer. O to větší klid a pohoda okolo.
A hlavně s rozumem a v autě i přírodě bez roušky

- Medvědí imunita.jpg (122.84 KiB) Zobrazeno 7611 x

- Na vrcholku.jpg (84.34 KiB) Zobrazeno 7611 x

- Podvečerní pračka hlavy.jpg (29.22 KiB) Zobrazeno 7611 x

- Večerní sestup.jpg (13.35 KiB) Zobrazeno 7611 x
A ještě se vrátím k těm obchodům. Jak jsi určitě vypozoroval, je to už třetí změna a snad(doufám), že poslední a rozhodně není nejlepší
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
První byla holý nesmysl, naštěstí někdo alespoň s trochou zbytku rozumu, navrhnul změnu č.2- dle mne pro důchodce nejlepší, byli tím pádem první v obchodech a nikdo před nimi atd. atd. Jenže to zase pár těm zparchantělým vadilo, že si nemůžou ráno koupit čerstvé rohlíky a snídani- super argument!!!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Tak jim bylo vyhověno a posunuli to na 8-10hod. Když s tím člověk počítá a domyslí co bude následovat, upraví svůj plán času a pohodlí. Myslím, že ti lidi si alespoň trochu úcty zaslouží, dle mě. A ne pořád frflat a na něco nadávat. Já třeba jezdím(chodím) nakupovat večer po 19hod. Světe div se, nakoupím vždy co potřebuju a v obchodech zpravidla takřka nikdo není. Tímto bych debatu o obchodech a důchodcích ukončil. A promiň Štěpáne, že ti z toho tady dělám agitku