No... To musíš jezdit na nákupy podle té mapy, co se tu někde nedávno objevila... Praha ucpaná, tak to vzít přes Ústí, Havl Brod a další

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Už jsem to tady psal do jiného vlákna, to je správnéMr. HYUNDAI píše: ↑15 dub 2020, 07:49 U nás v garáži asi brzo bude povstání. Od přezutí Sněhurka nevyjela z garáže - ano, více než dva týdny a Karkulka toho po nákupech a jiných nutných pojížďkách taky moc nenajezdí
. Jestli to takhle bude pokračovat, tak mám dojem, že skončí cestování po nocích virtuálně a začne doopravdy
.
Koľko máš nalietané,že uvažuješ o výmene ?petzl62 píše: ↑15 dub 2020, 20:45Už jsem to tady psal do jiného vlákna, to je správnéMr. HYUNDAI píše: ↑15 dub 2020, 07:49 U nás v garáži asi brzo bude povstání. Od přezutí Sněhurka nevyjela z garáže - ano, více než dva týdny a Karkulka toho po nákupech a jiných nutných pojížďkách taky moc nenajezdí
. Jestli to takhle bude pokračovat, tak mám dojem, že skončí cestování po nocích virtuálně a začne doopravdy
.
![]()
Žádné rajzování se Sněhurkou
Uvidíme co a jak se vyvrbí s cenou aut do budoucna, ale Sněhurka by mohla být potencionálním dalším vozem pod mou zadnici, teda pokud bude zajímavá nabídka, že? Tak mi ji moc neojížděj- kilometrově myslím- tedy ani jinak
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |