Jo, okna taky budu dělat.... Kvuli psovi, at ma intimco...Maras píše: 16 led 2021, 14:39 Mám 4,5 k a vše šlape jak má. Olej jsem zatím neměnil jen nechal udělat černé fólie na okna tak jak u všech mých bývalých vozů.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jo, okna taky budu dělat.... Kvuli psovi, at ma intimco...Maras píše: 16 led 2021, 14:39 Mám 4,5 k a vše šlape jak má. Olej jsem zatím neměnil jen nechal udělat černé fólie na okna tak jak u všech mých bývalých vozů.
Čau, na lehky plyn na dálnici 170/h po roviné bez problémů... určitě by to jelo víc, ale bylo mokro, tak jsem brzy zpomalil, normálně jezdím 120 na tempomat... A to jsem ještě vezl mámu a to je nějaké závaží....Jovzin píše: 21 led 2021, 10:24 Gratulace k novemu autu.
Inak mame najeto 3500km a pohoda.
Akurat som zistil , ze vyzera ze to viac ako 150Km/h po rovine na dalnici neda.
Minule som skusal co to auto vytiahne z Dobrise do Pribrami po te dalnici. No a nejako nad 150km/h v 6 stupni to nechelo uz. A to som mal 4000 otacok cize este stale tam bol priestor aspon skusit na 170km/h to potiahnut.
Btw tiez Vam ten studeny motor ked rano nastartujete a skrabete okna od ledu a namrazy , dela take trosku jemne bublave zvuky ?
Neviem ci je to preto ze po chaldnej noci je cely studeny a clovek zapina ohrievanie skiel aj prednych aj zadnych tak ci preto to dava taky trosku divny zvuk. SKusim to nahrat najblizsie. Ako nevadi mi to lebo asi po 5 minutach to prestane , mozno i skor len trosku ma to prekvapilo lebo na podzim som to urcite nepocul. Tak skor to priradzujem , ze je to kvoli zime a velmi chladnemu motoru a spustaniu vsetkych ofukovacov co mame![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |