Co je účelem?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zdar,zítra jedu dopryc, tak to zkusím.... Ale jak říká Axel, motor je opravdu tichý a prostý jakýchkoliv vibrací. Když jedu pomalu kolem souseda, tak říkal že to auto není vůbec slyset. Taky bych tipl uchycení motoru. Zkusil jsi s motorem zahýbat silou když neběží?clifftorr píše: 24 úno 2021, 16:46 jelikož dlohodobě řeším vibrace na moji I30 1,4 cwwt , tak by mě zajímalo se zda to má 1,5 DPI stejné.
Protože mi připadá ,že je prostě blbě ,že v nejpoužívanějším spektru otáček 2500ot/min +- 100 to I30 má nevychytaný..
Ak je to jedna jazda za nepreruseny cas jazdy, tak je tam nizky priemer.Maras píše: 25 úno 2021, 16:29 Jde hned poznat těch 20 stupnů nad nulou, spotřeba cestou z práce po okreskách ve třech chlapech a městě příjemně překvapila a motor už bude taky zajetý.IMG_20210225_162403.jpg
Hm, tady je řada těžká..... Bohužel zbývá asi ta reklamace. Držím palce. Já jdu taky zítra na reklamackuclifftorr píše: 25 úno 2021, 15:57 moje zjištění:
- při přibrzdovani v nizke rychlosti, případně přibrzdovani a současně zatáčení - žádná změna vibrací
- hejbání motorem - při vodorovném či příčném pohybu motorem se hejbá celý auto, na viditelnám silentbloku motoru (vlevo) je vidět že při pokusu o hejbání motorem se guma v silenbloku hejbne(možna stlačí) ve směru pohybu, to si myslím že je OK, protože je to guma a ne kov. Pro jistotu jsem to nahrál a zde je odkaz :
https://www.edisk.cz/stahni/73419/vid_2 ... 94MB.html/
Hm, slušné....Maras píše: 25 úno 2021, 16:29 Jde hned poznat těch 20 stupnů nad nulou, spotřeba cestou z práce po okreskách ve třech chlapech a městě příjemně překvapila a motor už bude taky zajetý.IMG_20210225_162403.jpg
V podstatě se spotřeba držela po cestě na 4,6 l a až po příjezdu do města a popojíždění to vyletělo na 4,9l, takže velká spokojenost.Sanchez píše: 25 úno 2021, 18:51Ak je to jedna jazda za nepreruseny cas jazdy, tak je tam nizky priemer.Maras píše: 25 úno 2021, 16:29 Jde hned poznat těch 20 stupnů nad nulou, spotřeba cestou z práce po okreskách ve třech chlapech a městě příjemně překvapila a motor už bude taky zajetý.IMG_20210225_162403.jpg
Ale inac super cislo, nieco podobne som mal na okreske s 1,6 gdi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |