Koronavirus, očkování, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Zamčeno
Durino
**
Příspěvky: 208
Registrován: 01 úno 2017, 13:19

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Durino »

To neviem, to len predpokladam. Konspirujem. Ale aj Gates sa vyjadril, ze moze prist nieco horsie:

https://www.startitup.sk/bill-gates-odh ... a-sucasna/

https://www.startitup.sk/bill-gates-tvr ... i-vakcina/

Toto bolo chvilu pred koronou:
https://hnonline.sk/svet/1737807-bill-g ... ionov-ludi
Reklama
 

Uživatelský avatar
Chasnik
******
Příspěvky: 4140
Registrován: 08 srp 2011, 19:23
Bydliště: Litoměřicko

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Chasnik »

Stringo píše: 05 bře 2021, 11:46 ...(umřela mi vloni babi na vodu v plicích, byla silná kuřačka, dostala zápal plic a do statistiky jí napsali taky COVID, protože jí vzali krev a měla to, jenže podstata toho úmrtí byla úplně jiná).
Ano, tak se nafukují statistiky, aby bylo možno účinněji strašit lidi. Kolik takových případů ještě bylo?!?
Stringo píše: 05 bře 2021, 11:53 ... dva dny na to "maminka" vzdorovatelka zakleknutá policisty a spoustu lidí to tady odsoudilo (nepluvě o diskusích na internetu). ... paní byla podnapilá...
Pokud si policista sám a v klidu není schopen poradit s jednou ženskou, tak je to:
a) neschopný amatér, který si nedokáže poradit z běžnou profesní situací;
b) sadista, který neúměrně tvrdým zákrokem pomáhá vytvářet atmosféru strachu.

Otázka je, co je horší, za mně asi to druhé, ale je to k diskusi. Každopádně takto se profesionální policista chovat nemůže, takže odevzdat odznak, služební zbraň a táhni! Pokud by tam místo té ženské byl urostlý chlap, tak ho prostě odstřelí jenom proto, že nemá dekl na držce a odmítá s nimi jít na služebnu??

A ohledně toho článu na seznamu: neustále se nám podsouvá, jak jsme nezodpovědní. Věřte si čemu chcete, já si ale nemyslím, že bychom na tom byli tak špatně. A měřit míru zodpovědnosti občanů počtem lidí, co na ulici nemají hadr na ksichtě, je krátkozraké a příliš zjednodušené. Příliš jsme se k těm rouškám / respirátorům upnuli, jako by to byly všespásné atributy zdravé společnosti [-X
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Uživatelský avatar
petzl62
*******
Příspěvky: 5100
Registrován: 03 pro 2011, 17:09
Bydliště: Opava

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od petzl62 »

Pod tohle se podepisuju i jako součást krizové skupiny- bez dodatku a =D> =D> =D>
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,68 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,0l/100km
Aktuálně 36500 km
palivo: EO N95,pokud možno bez biosložky.
Uživatelský avatar
Scaild
**
Příspěvky: 381
Registrován: 14 kvě 2019, 12:18
Bydliště: Praha

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Scaild »

No s tim dodržovánim a zodpovědností... Problém je, že v slučasné době má každý svojí sociální skupinu a pomalu ztrácí kontakt s realitou - ostatními skupinami. Velký vliv na to má Facebook a ostatní sociální sítě, kdy vás "chytré" algoritmy škatulkují a zobrazují jen obsah, který odpovídá vašemu vidění světa. Nebýt Facebooku, tak absolventi vysoké školy života nebudou mít kde se utvrzovat ve svých šílených konspiracích a názorech a bylo by to jen pár lidí roztroušených v malých skupinkách.

A abych se vrátil k tématu, jsem mladý člověk a jsem aktivní na instagramu, zajímá mě hlavně kvalitní fotografie a auta, nicméně vzhledem k věku, mi instagram podsouvá i všemožné "influencery". A to se pak člověk nestačí divit, když tyhle lidi neustále dávají videa ze soukromích párty, kde je třeba 20 lidí v malém bytě...
i30 Fastback - Engine Red, T-GDI 120, Trikolor Komfort
Uživatelský avatar
Espero
******
Příspěvky: 2775
Registrován: 02 srp 2007, 10:01
Bydliště: Tetín-Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Espero »

To Chasník: Pod tohle se podepisuju i já.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Durino
**
Příspěvky: 208
Registrován: 01 úno 2017, 13:19

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Durino »

Ja si naopak myslim, ze prave tymi "handrami na ksichte" sa ukazuje ta zodpovednost voci sebe aj druhym. Videl som totiz, aki boli ludia "zodpovedni" v lete, ked nikto nic nedodrziaval, a vysledky tu mame a vidime vsetci. Takisto som videl, aki boli ludia "zodpovedni", ked tu uz zurila korona na jesen a aj tak im to bolo jedno. Takze asi tak. A ako som hovoril v lete, ze budu ludia na jesen plakat, tak sa aj stalo. A predpovedal som to len na zaklade ich "zodpovednosti", cize skoro ziadnej zodpovednosti. A pretrvava to u niektorych dodnes. Ked si sam, pripadne s rodinou, handru mat nemusis, ale ked si v skupine, alebo s cudzimi ludmi, ci kolegami, tak ano. To je zodpovednost. Lebo ani negativny test ti nezaruci na 100 percent, ze nie si prenasac.
Naposledy upravil(a) Durino dne 05 bře 2021, 15:22, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
Stringo
******
Příspěvky: 2641
Registrován: 27 led 2019, 12:54
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Stringo »

A jak bys chtěl Chasníku jinak legitimovat člověka, který víc jak 10 minut ignoruje výzvu policisty, než ho po všech upozorněních zpacifikovat dostupnými donucovacími prostředky :-k

Horší je na tom fakt, že zadržená nebyla proto, že neměla náhubek, ani proto, že byla podnapilá s dítětem u sebe, ale proto, že nebyla ochotná se nechat po tom všem legitimovat. Byla k tomu několikrát vyzvána a potom byla zpacifikována za pomoci donucovacích prostředků. Prostě normální člověk by si nasadil hadr na držku, ukázal občanku a pak odešel za roh a tam si sedl a dopil pivo, když je ta ženská debilka a potřebuje tam rozkřikovat, nadávat a dělat ze sebe krávu, tak prostě dostala co chtěla - já jsem pro takové jednání. Chceš dělat problém? Budeš mít problém! Porušila co se dalo = neměla na veřejném zastavěném území obce roušku/respirátor, konzumovala alkohol na veřejnosti, nepodrobila se legitimaci na výzvu policisty, navíc je verbálně urážela = co cheš udělat víc pro to, aby tě policajt semul?

Naopak, já bych byl pro ještě větší tvrdost při potlačování veškerého porušování zákona (teď nemám na mysli CORONU), jak je možné že stejné hovado chytnou se zákazem řízení třeba 6x za sebou, jak je možné že alkoholici a fetky za volantem nejsou klasifikovaní jako trestný čin obecného ohrožení a nejdou sedět? To musejí teprve někoho zabít? To samé s delikventy, kteří opakovaně kradou, přepadají a ničí majetek ](*,)

Mě se ta nařízení taky nelíbí, jsem proti některým z nich, ale upřímně nemám zapotřebí si dělat problémy. Až přijdu o práci a nebudu mít co žrát, tak vyjdu do ulic s dalším davem a budu dělat všechno pro to, abych nechcípl, zatím mě to neohrozilo, jen omezilo. Navíc těch pár mediálních reportáží jsou cíleně vyhledané konflikty zcela jistě běžně konfliktních lidí. Je to asi jako když manželka kouká na "Výměnu manželek" a diví se, co že to tam leze za lidi = leze tam rodina co chce 100 litrů a má u prdele všechno a všechny, je to v drtivé většině reality show na spodinu společnosti a na tom přece taky nebudeš dělat závěry o českém národu ne?
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW MR.2019 (Polar White, Style, NAVI)
Obrázek
Uživatelský avatar
Mr. HYUNDAI
*******
Příspěvky: 11579
Registrován: 07 kvě 2008, 12:51
Bydliště: Lázně Toušeň

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Je velký rozdíl mezi oprávněností zákroku a přiměřeností zákroku. Jestli jsou tak dobří, že na obyčejnou ženskou musí zakleknout tři - tak všichni okamžitě do civilu, neumí nic, jsou neschopní, a tohle platíme za svých daní?
Kromě toho jsme zase u toho, že na ženskou, která je nacamraná a drzá si troufnou a na gaunera, který někoho napadne se vyserou, protože by mohli dostat po hubě. To není Policie, to je parodie! Hrdinové jenom když jsou v početní a fyzické přesile, a to obojí najednou.
Bývaly doby, kdy jsem si policistů a jejich práce vážil, zkušenosti z poslední let mě dostaly do fáze, která by se dala skoro nazvat opovržením - má to dohlížet na dodržování právních předpisů a přitom je neovládají, jsou líní když mají dělat to, co je jejich povinnost, donutí je jen pohrůžka GIBS (to absolvuju v posledních letech pravidelně) a korunu tomu nasazují přesně těmito výstupy....
Suma sumárum jde úroveň tohoto sboru v ČR do kopru ](*,) .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Uživatelský avatar
Stringo
******
Příspěvky: 2641
Registrován: 27 led 2019, 12:54
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Stringo »

Jenže to je to, o čem jsem psal, do médií se dostane jen tohle, co je "zajímavé" nemůžeš zbytek policajdů házet do jednoho pytle. Jo a kdybys někdy potkal nacamranou nebo zfetovanou ženskou která by tě chtěla třeba sejmout, tak bys teprve viděl co dokáže člověk bez zábran. Já jsem jeden čas brigádničil v nemocnici jako pomocný personál. Přivezli starou bábu (nějakou bezdomovkyni asi nejspíš), ta měla možná 60kg a když se "rozvášnila" na doktorku co jí měla píchnout tetanovku, tak jsme s ní měli co dělat 2 dospělí 80kg chlapi... Kopala, plivala, mlátila, řvala ](*,)

Jako kdo tohle nezažije na vlastní kůži, těžko si to může představit...
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW MR.2019 (Polar White, Style, NAVI)
Obrázek
Uživatelský avatar
Chasnik
******
Příspěvky: 4140
Registrován: 08 srp 2011, 19:23
Bydliště: Litoměřicko

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Chasnik »

Mr. HYUNDAI píše: 05 bře 2021, 15:27 Je velký rozdíl mezi oprávněností zákroku a přiměřeností zákroku.
TESAT!

Stringo, já se té ženské nezastávám a máš pravdu, že to jej ožralá blbka, která se chtěla předvádět. Ale stojím si za tím, že profesionální policista to měl vyřešit jinak. Mluvíš o dostupném donucovacím prostředku, ale tím je i pistole... Kam je tedy potom necháme zajít? A s tou myšlenkou, že nadávala - a pak dostala, co chtěla, zásadně nesouhlasím. Žije v nás představa, že policista má trestat, ale ta není pravdivá. Ve vyhrazených případech má právo v blokovém řízení udělit pokutu, tím jeho omezená pravomoc trestat končí a basta! Bohužel těch nepotrestaných policejních (lépe řečeno esenbáckých) zákroků přibývá a je to nebezpečný společenský fenomén.

A s tou tvrdostí vůči nebezpečným recidivistům souhlasím, ale ne způsobem, že je cajti vezmou za město a tam jim namlátěj. To je potřeba řešit jinak, spíš jde o to, aby se u těchto opakovaných prohřešků řádně využívaly možnosti trestního řádu. Pokud ti lidi budou dostávat i opakovaně tresty při dolní hranici, tak se jich bát nebudou.

Ale za současné situace, při reálné situaci u policie, správních orgánech a soudech, bych v žádném případě nesouhlasil se zvyšováním pravomocí a posílením sankcí. Veškeré tyto nástroje totiž nejsou používány pro eliminaci nejproblémovějších lidí, ale k co nejjednoduššímu dojení běžného občana za blbosti, kdy při banálním přestupku orgán vyhrožuje, že může dát sankci "až..." Čili opět to známé a nebezpečné vyvolávání strachu mezi obyvatelstvem ](*,)

Duringo: oprávněnost a nutnost použití roušek není neomezená. Ono dýchat si svoje výpary zpět může být kontraproduktivní a lékaři sami varují, že se jim komplikují případy nákaz, kdy jsou v těle spolu virové i bakteriální nákazy (které samozřejmě vyžadují jiné lékařské postupy). To, že si uprostřed náměstí nasadím respirátor, není až tak jednoznačný důkaz zodpovědnosti. Stojím si za tím, že uprostřed toho náměstí nebo boční ulice můžeš potkat zodpovědného člověka bez roušky. A ten předpis ohledně nošení všude ve vnitřních prostorách budov? Na co? Já teď montuju na velké stavbě, v suterénu je stavbyvedoucí, v přízemí elektrikář a v horním patře já, 10-15 metrů od nejbližšího člověka. Někdy i více. To jako v takovém momentě mám funět do deklu? Ani omylem, zdraví mám jen jedno. A pokud by po mě někdo na nějaké stabě chtěl, abych ten respirátor nosil po celou dobu montáže, tak tu zakázku přesunu na jinou dobu. A všem, co pracují v provozech, kde je potřeba mít ji na sobě celou dobu, doporučuji, aby si u nadřízených vyžádali možnost přestávek v prostorech bez respirátoru, aby se mohli nadýchat (pokud možno) čerstvého vzduchu.

Jinak já osobně se nepovažuji za nějakého rebelanta, předpisy víceméně dodržuji (např. na silnicích mě už téměř 10 let a více než 400 tisíc km nestavěla policie, doufám, že jsem to teď nezakřikl), ale filtruji si je přes vlastní zkušenosti. Kdybych se choval přísně podle přenezdpisů, tak mám minimálně 1x měsíčně nabourané auto. Zákony a vyhlášky nedokáží postihnout všechny životní situace a pokud se chci chovat zodpovědně a chránit sebe a vlastní rodinu, tak to nemusí vždycky znamenat bezpodmínečně a slepě dodržovat všechno, co někdo vyprdne [-X
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
kolomaz
**
Příspěvky: 371
Registrován: 01 led 2021, 18:02

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od kolomaz »

policie vznikla už kdysi hodně dávno jako represivní složka.
Protože se najde spousta těch, co jim práce policie vadí , z jakýchkoliv důvodů, ať už z majetkových, duševních či vnitřního přesvědčení a policista je jen člověk, měl by být vyzbrojen mimo koltu, pendreku, slzáku, vodního děla ...... i jistými pravomocemi a jak je i v legislativě stanoveno je občan na výzvu, příkaz policisty uposlechnout.

Slušný a normální člověk, to podle mne udělá, pokud je přesvědčen, že policista jednal protiprávně má dle platných zákonů si stěžovat.

Když se dívám na internet, tak v každém státě se najdou případy, kdy policista , policisté své pravomoci zneužijí.
Ale i tak , když mne policista zastaví snažím se jeho příkazů uposlechnout.
Pamatujete , když před několika lety, policisté kontrolovali někde u nás u Břeclavi babu a chtěli po ní OP ? Ta pak policisty žalovala pro zneužití pravomoci .........

Neomlouvám žádné chyby , žádné bezdůvodné násilí, ale velmi často, si postižení za to, že je policisté spacifikovali za to mohou samotní.
A rozhodně mnohdy jsou policisté benevolentní
Uživatelský avatar
Stringo
******
Příspěvky: 2641
Registrován: 27 led 2019, 12:54
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Stringo »

...jo Chasniku, s tím souhalsím. Ono je to co teď tady řešíme hodně krajní z obou stran. V drtivé většině vše projde bez problémů. A jak napsal Kolomaz jako v každé skupině se najdou pitomci a PČR nebo spíš strážníci nejsou vyjímkou. Idealní je respekt z obou stran a musím zaklepat "ťuk ťuk" zatím jsem až na 3 vyjímky co mě celkem často staví hlídky neměl problém.

1. mě stavela PČR a arogantní paní policajtová mě dala 500kč za nečitelnou značku ...říkal jsem jí, ty vole vždyť sněží a jedu 200km po dálnici, tak asi tu přední značku nemohu mít čistou, podívejte že vzadu je jen mokrá a lehce zašpiněná, já mám auto běžne v pořádku, no bylo jí to fuk, značka má být čitelná za každé situace ](*,)

2. v Plzni o půlnoci jsem projel už na červenou křižovatku, kde široko daleko nikdo nebyl, ano prostě jsem nechtěl skočit na brzdy při oranžové, tak jsem to projel už na červenou, dostal jsem 500kč taky ...snažil jsem se s nimi hádat, že to je sporné, že jsem jel ještě na oranžovou, oni měli kameru, jak jedu a jim skočila akorát zelená :roll:

3. na dálni v sobotu v podvečer jsem jel 140km/h tachometrových, najedno se za mě pověsil Passat co vyjel z nájezdu a jel za mnou ...já nemám rád, když se někdo veze blízko za mnou, tak jsem napřed přidal na 160km/h, potom zase ubral na 140km/h a on pořád za mnou, tak jsem na to šlápl a ve 180km/h se za mnou rozblikaly majáky [-o< měl jsem to tenkrát za 2000kč a nějaké body, jen proto, že jsem byl slušnej a uznal jsem, že jsem se nechal vyprovokovat, byť jsem věděl, že to kurvy udělaly schválně a zkoušeli jestli se nechám vydeptat, ale byl jsem rád, že jsem nebyl bez papírů...

Jinak vždycky na pohodu, jak při běžné kontrole, tak i u přestupků (třeba špatné parkování, nebo vjezd do zákazu což se mi už taky stalo)...
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW MR.2019 (Polar White, Style, NAVI)
Obrázek
Uživatelský avatar
petzl62
*******
Příspěvky: 5100
Registrován: 03 pro 2011, 17:09
Bydliště: Opava

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od petzl62 »

Mě by jenom zajímalo, jestli by se stejně jako v případě této ženy, zachovali třeba v Červeném kříži. :? #-o
Nemyslím tím Český červený kříž, jako organizaci, ale část Ostravy- znalí vědí... :(
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,68 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,0l/100km
Aktuálně 36500 km
palivo: EO N95,pokud možno bez biosložky.
Uživatelský avatar
Stringo
******
Příspěvky: 2641
Registrován: 27 led 2019, 12:54
Bydliště: Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Stringo »

Neudělali... pokud vím, tak se jedná o romskou osadu ne? Bohužel je to tak, u nás ve škole v 1.třídě je cigáně jehož rodiče nevybavili žádnou ochrannou dýchacích cest (byť igelitka se žrádlem je každý den nakoupená) a jak to dopadlo? Škola mu každý den dala roušku, protože chudák jí každé ráno neměl ](*,)
Já být ředitelem, tak mu jí dám jednou, napíšu domů vzkaz že další den pokud nebude vybaven ochrannou dýchacích cest schváleného (nařízeného) typu, nebude vpuštěn do skoly a bude mít neomluvené hodiny... A to samozřejmě není jen tento jeden jediný problém, problémové jsou obě jejich děti, jen to druhé je na druhém stupni a jsou (byli) doma. Jenže to bychom nesměli být ve státě, kde se tyto skupiny nesmějí nijak řešit...
Naposledy upravil(a) Stringo dne 05 bře 2021, 16:54, celkem upraveno 1 x.
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW MR.2019 (Polar White, Style, NAVI)
Obrázek
Uživatelský avatar
Sanchez
***
Příspěvky: 518
Registrován: 01 lis 2020, 13:20
Bydliště: Rakovník

Re: Koronavirus, zavřené školy, děti doma, nouzový stav atd.

Příspěvek od Sanchez »

Stringo píše: 05 bře 2021, 16:32 ...jo Chasniku, s tím souhalsím. Ono je to co teď tady řešíme hodně krajní z obou stran. V drtivé většině vše projde bez problémů. A jak napsal Kolomaz jako v každé skupině se najdou pitomci a PČR nebo spíš strážníci nejsou vyjímkou. Idealní je respekt z obou stran a musím zaklepat "ťuk ťuk" zatím jsem až na 3 vyjímky co mě celkem často staví hlídky neměl problém.

1. mě stavela PČR a arogantní paní policajtová mě dala 500kč za nečitelnou značku ...říkal jsem jí, ty vole vždyť sněží a jedu 200km po dálnici, tak asi tu přední značku nemohu mít čistou, podívejte že vzadu je jen mokrá a lehce zašpiněná, já mám auto běžne v pořádku, no bylo jí to fuk, značka má být čitelná za každé situace ](*,)

2. v Plzni o půlnoci jsem projel už na červenou křižovatku, kde široko daleko nikdo nebyl, ano prostě jsem nechtěl skočit na brzdy při oranžové, tak jsem to projel už na červenou, dostal jsem 500kč taky ...snažil jsem se s nimi hádat, že to je sporné, že jsem jel ještě na oranžovou, oni měli kameru, jak jedu a jim skočila akorát zelená :roll:

3. na dálni v sobotu v podvečer jsem jel 140km/h tachometrových, najedno se za mě pověsil Passat co vyjel z nájezdu a jel za mnou ...já nemám rád, když se někdo veze blízko za mnou, tak jsem napřed přidal na 160km/h, potom zase ubral na 140km/h a on pořád za mnou, tak jsem na to šlápl a ve 180km/h se za mnou rozblikaly majáky [-o< měl jsem to tenkrát za 2000kč a nějaké body, jen proto, že jsem byl slušnej a uznal jsem, že jsem se nechal vyprovokovat, byť jsem věděl, že to kurvy udělaly schválně a zkoušeli jestli se nechám vydeptat, ale byl jsem rád, že jsem nebyl bez papírů...

Jinak vždycky na pohodu, jak při běžné kontrole, tak i u přestupků (třeba špatné parkování, nebo vjezd do zákazu což se mi už taky stalo)...
A? V troch bodoch si pochybil. Ano, da sa to aj inak riesit, ale o tom nerozhodujes ty. Hlavne ten prvy bod je masaker zo strany PCR.
Na meranom useku pri Brne som na 80 kmh mal 104 kmh po vypoctoch. Zaplatil som 1000 kc, v zakone je v casti Sankcie myslim presne jedna veta, ze porusis ustanovenie zakona, tak zaplatis 1000 kc. Moja chyba.
Pri lepicoch mam strategiu, ze spomalim na 90 kmh, bez vybrzdovania. Ja usetrim palivo, druhu stranu to prejde o chvilu :)
i30 Fastback 2019 PDE Trikolor-komfort, 1,6 crdi 100 kw, polar white
Zamčeno

Zpět na „Pokec“