Moderátoři: Farrael, Moderátoři
a to si chci objednat v květnu auto, abych ho na podzim měl ...... no pokud takto funguje servis a podpora .... děs , měl jsem lecos , máme spoustu služebáků, kamarádi a¨mají lecos , ale od větru ohnutý nárazník ? To je už jako pohádka o smolíčkoviMIKIM69 píše: ↑20 dub 2021, 10:45 Tak som prišiel zo servisu..Ani klavír sa nedá tak rozladiť.![]()
-Nástrek priestoru kufra. Fastback čo mali na predajni,tiež Dark Knight mal nástrek stejný..Viac neriešim.
-Medzery medzi kufrom a blatníkom. Technik to doladil dorazmi..Je to fajn,len pri zatváraní sa s tým musí tresknúť.Pri otváraní vyskočí jak
vyskakovačka..Dám tomu čas,ono sa to vymlátí..![]()
-Prehnutý podnárazník.. Tu som reklamáciu podával už v piatok.Garančný technik vyhrabal vyjadrenie,vraj to zamietli..Nejde o výrobnú vadu,prehol to podla nich nápor vzduchu..Šetrenie materiálu..V tých miestach nie je vraj výstuha.Neni to výrobná vada..Ohradil som sa,že ak mi nápor vzduchu zvlní kapotu a vykrúti dvere,či ani to nebude výrobná vada..Reklamácia sa podala znova..Ale moc tomu nedávam.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |