Úprimna na jednej aj druhej strane sú rozumní aj debili ako všade v živote.Len niektorí neveria,že život je len jeden.

Prajem ti veľa spokojných a zdravých kilometrov.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jen technická: jak by pomohlo schránku na brýle izolovat? Za hodinu, dvě máš ve schránce stejnou teplotu jako v autě, byť by tam byla nějaká kosmická izolace!stanKon píše: ↑14 čer 2021, 09:01 Tak už jsem přišel na to, proč, rezignoval na schránky na brýle. Už druhé mi zničila teplota v prakticky neizolované krabičce. Dnešní čočky jsou plastové a zřejmě nesnesou tamní letní zvýšené teploty
. U těch prvních mi to ještě úplně nedošlo, protože jsem je dával i do spodní přihrádky a myslel jsem, že odnesly přímé slunce, ale nové už jsem dával jen nahoru
.
Evidentně senechtělo platit náhrady, než to lépe zaizolovat, tak je radši zrušily
.
Teď přemýšlím, jestli mám být jako amýci a nechat si ty brýle proplatit. Nj já vím, že v americe by dostaly ještě minimálně troje navíc
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |