Tak jo blizi se nam 1.garancni servis. Presne na rok co sme kupili auto.
Idem v patek 15teho do Liberce kde sme kupili auto.
Urcite budem chciet aby mi pre istotu spravili geometriu. Manzelka celkom rada bere kazdu druhu diru na ceste

Pred mesiacom som zistil , ze mame vodicove dvere posunute o 4 mm viac nahoru. Hmm nechapem ze som si to skor uz nezbadal. Toto musi byt este z vyroby. Ale aspon to vysvetluje preco mam stale pocit ze mame v stlpiku medzi prednymi a zadnymi dvermi pocit ze tam mame dieru lebo tak fuka strane a strasne tam pocut ked idem 150kou po dialnici ten vzduch ako prudi inak nez na druhej strane kde su dvere oboje v rovine.
Olej sa tusim nemeni po roku ked ma auto ledva 16500km najazdene ne ? Ci mam trvat na vymene neviete ?
Btw nechapem jednu vec ako je mozne ze chcu aby tam auto bolo cely den ? To co na nom budu robit cely den ked auto je skoro ako nove, nikde nic nehuci , nebucha proste pohoda.
Co take este radite co si dat sknotrolovat alebo nech pozru pre istotu ?
Filtre dat asi vymenit uz pre sitotu ci ?
Inak este manzelka sa pyta ci by mohla dat auto umyt v mycke kde su tie kartace. Lebo sa nevie zbavit hmyzu co sa tam nalepil. Neslo to ani WAPkou co mame doma a sme to umyvali. Ja som jej hovoril ze aby to neposkrabal lak. PRiapdne co mame skrabance uz nejake aby ich to nezvecilo nahodou neviem.
Dik za rady co este dat skontrolovat alebo vymenit v tej 1. garancnej prehliadke.