okay, miesto pre pasaziera. Ja to beriem takto: mam 177cm a 65 kg. Miesto pre pasaziera je pre mna rovnake v Santa fe alebo v i30. Pretoze proste nemam 195cm alebo 110kg. bavime sa tu o subjektivnych pocitoch, pretoze ano centimetre su centimetre. Bohuzial viac centimetrov sirky prinasa objektivne celkom znacne nevyhody
bezpecnost: neporovnatelne, pretoze auta neboli hodnotene v tom istom roku (tz ina metodika testovania)
vykon: fajn, Tucson ma jeden vykonnejsi motor (132kW) za strasny, ale strasny priplatok. O tolko ako tych 117kW v i30 to lepsie nebude, resp takto - v situaciach bliziacich sa absolutnej vacsine je realny rozdiel toho vykonnejsieho motoru zanedbatelny.
vyhled: vyhlad je lepsi z kombajnu alebo tatry 815. Pretoze ano, sedi sa vyssie. Co samozrejme prinasa so sebou aj negativa. Vyhlad je totiz vec relativna, existuju nejake prepocty a vypocty ktore dokazu urcit ake horizontalne a vertikalne pole dokaze posadka pokryt. Cosi som odjazdil na Wranglerovi. Tiez tam bol super vyhlad. Sice som si vzdy skoro podvrtol clenok ked som z toho auta zoskakoval ale ano, vyhlad bol dobry.
znova pisem, ano ja chapem preco si to (Tusona NX) ludia kupuju. Ja chapem aj preco si ludia kupuju 30 metrove jachty a nekupuju si len nafukovaci cln. Ja som si na zaciatu trochu postazoval, ze novy Tucson stratil taku tu drsnost a preto som napisal koho v tom aute vidim. Co u mna osobne tak trochu degraduje atraktivitu, pretoze vacsinova cielovka je sortaa ludi ktori si to prave kupuju kvoli tomu "vyhladu".Nas sused ma X7.. Len kvoli imagu. nevie s tym vyjst ani zasnezeny kopec, ktory jazdia bezne predokolky. Pretoze je to taka ta kozena polobotka
S tou klientelou sa mi potvrdzuje sa mi to kazdym dnom viac a viac. Podobne to vidim v motosvete, ide proste o image. V poriadku, nezavidim. Ja si toho Tucsona mozem kupit tiez. za cash. Ale preboha, preco by som to robil?

benefit ziadny a paradoxne by to mojmu imagu ako amaterskemu cestovatelovi uskodilo. Nemal by som taku spatnu vazbu u ludi u ktorych prespavam a chcem prespavat, zbytocne by som sa stresoval za kazdy suter ktory na mna vleti pocas ciest