Teď jsme zrovna ve vlně těchto teoretiků, je třeba ji přečkat, a hlavně nedopustit její rozvoj do ideologií- komunismus a nacismus už byly více než varující zkušenosti.

Moderátoři: frawd, Moderátoři
Přesně takhle nepochopením geniálních myšlenek na úsporu paliva, zvýšení výkonu a zlepšení chodu celkově a tím že jiní jsou blbci jen on je letadlo se tu oháněl propagátor omotávek dráty.Maras píše: ↑16 říj 2021, 12:41 Boryš: přesně takovou reakci jsem očekával od některých tobě podobných, ale já to ustojím. Všechno hned zhodit a dávat stupidní příklady, které jsou svou hloupostí namíle od toho co jsem uváděl já. A ani ses neráčil se volnou energií více zabývat, byť i jen prostým googlením. Tohle nejsou pokusy rádoby amatérských vědců. A není to ani Tokamak. Chápu, že ty si budeš pořád myslet to své a nic na světě tě nepřesvědčí o jiných možnostech. Však máš právo na svůj pohled na svět a tak se toho drž. To já tady šel s kůží na trh a vím, že hodně z vás se mnou nebude souhlasit no a pak tu budou jiní a bude jich méně, kteří jsou zvídaví a hledají odpovědi a kdo hledá - najde.
Až na tu Prahu, mám to hodně podobné. S tím rozdílem, že nejbližší zastávka autobusu je 5 km od firmy a abych byl v práci ráno včas, musel bych vyrazit už večer. A to nemluvím o cestě zpětMr. HYUNDAI píše: ↑16 říj 2021, 09:32 Já jsem typická ukázka člověka, který se bez auta prakticky neobejde - na jedné vesnici kousek za Prahou bydlím, v jiné pracuju. Autem to je 16 minut, MHD 64 minut a pěšky 106 minut.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |