dnes pri ranajkach test DS3 elektro u Rasta Chvalu. A znova potvrdil, ze v zime to zerie o tretinu viac ako clovek neskaskuje s domacim WB aby programoval vykurovanie baterii a podobne. A potvrdil aj to, ze pre zivotnost dava skutocne nabijat vylucne doma a vsetky tie vykonne dobijacky vyuzivat v minime pripadov ked je "zle". Ato myslim, ze elektromobiliv testovali mnozstvo, porovnavaju realisticky. Nie ako zaslepenec ElektroDad alebo co horsie extremne arogantny a manipulativny borec z Akcelerace Elektric
tu si zas kladiem otazku akej prijmovej skupine dava zmysel mat auto do mesta za cca 800 tisic a vyssie. Takze znova davam do popredia myslienku, ze to je ekonomicka vrazda hoci aj pre strednu triedu a uplny nezmysel ako riesenie individualnej mobility pre obyvatelov, ktori potrebuju auto na jazdenie do prace, s deckami a podobne. Takze ano, smeruje to k tomu, ze individualna mobilita bude vysadou vysokoprijmovych skupin. A do oci mi to udrelo dnes rano pri prechadzke ked suseda dole v ulici tlacila dve decka do Ford Focus i gen aby si zaviezla do skolky , nasledne do prace
ja v zasade chapem Skolnika. Ze chvali to co si objednal a kupil. Tiez by som chvalil to svoje
PS: Skolnik: ano, podobne clanky vychadzali ked sa prechadzalo od koni k autam. V rumunsku vsak bezne jazdia konske povozy, nikto ich nezakazuje preto lebo prdia a zeru vela slamy. Proste to bola pred sto rokmi nenasilna a logicka evolucia, nie to ze stat / EU sikanoznym sposobom utahuje sroby na tej "nepreferovanej" strane