Moderátor: Moderátoři
Moc díky za info. Optimisticky jsem doufal, že 7 měsíců je strop a dodání bude dříve. Takhle budu mít asi pěkně okousany nehty.
alojz1963 píše: 12 úno 2022, 23:05 HEV 4x4, sice Smart s navi a Teal a v úterý začínáme devátý měsíc, takže bych nebyl tak optimistický.
A kdy a jakou konfiguraci si objednával? Díky za odpověď.Chezz1511 píše: 15 úno 2022, 09:32 Tak u mna najnovsie info od predajcu je, ze v Nosovicich sa to sype a uz ani nedavaju priblizne terminy vyroby.
1.6 T-GDI MHEV 110kW N LineStyle 4x2 DCT objednane 4.8.2021. V zmluve mam dodanie 5-6 mesiacov takze zatial cakam len trochu dlhsie, no vyhliadky nie su ruzove.
No tak to by teď mohli rozjet na plný pecky HEV verzeVegan píše: 16 úno 2022, 15:21 Někdo tu tuším psal, že DCT převodovky se tahají z číny a v číně je teď mega velký logistický problém s kontejnerovou lodní přepravou a úřadama jež se začali chovat oproti zvyklostem dost nestandartně ...
... ber to tak, že už si skoro v cíli. Držím palce. Mě čeká ještě 6.5 měsíceChezz1511 píše: 16 úno 2022, 13:521.6 T-GDI MHEV 110kW N LineStyle 4x2 DCT objednane 4.8.2021. V zmluve mam dodanie 5-6 mesiacov takze zatial cakam len trochu dlhsie, no vyhliadky nie su ruzove.
Tak to už jsi v cílové rovincealojz1963 píše: 16 úno 2022, 16:52 Info od prodejce - předávali květnový hybrid, takže u mě se to snad už blíží. Info o objednaných autech ale nemají, pouze kontrolují v systému zda už není vyrobeno. Asi napíšu na info hyundaie ať se vyžvejknou, i když předpokládám, že to budou obecné informace, které píšou každému, ale ať se snaží.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |