A tak já jsem teď zrovna přišel, abych soutěžil a špičkoval se

... A odreagoval se především od té šílenosti ve světě.
Kór když mě
willy50 takto zdraví.
Cesta minulý čtvrtek. Praha - brána do Krkonoš, dálnice 11 °C, sluníčko, bezvětří, provoz volný. A tak jsem se rozhodl, že budu biomatka a pojedu na rekord. Celou dálnici jsem jel 100 km/h.
Mimochodem, tankováno u nejlevnější české sítě pump, asi víte

. Bez aditiv. Zimní pneu.
Plně souhlasím s
remkren a dalšími, hrát o desetinky jinak nemá význam a už vůbec ne si otravovat život tím, že když pojedu do hor, že to zrovna bude žrát. Já si, jak jsem psal, neotravuju život ani s žádným notýskem, to mě nebaví. Navíc když je k dispozici vyhodnocení jízd(y) přímo v autě. Ale nikomu to neberu, naopak data od těch, kteří to dělají, jsou zajímavá.
Co mám vysledováno, tak ta teplota vskutku hraje velkou roli. Jo a kdybych jel po dálnici 130 km/h, jsem si jistý, že bych se pod 6 litrů nedostal ani náhodou. Viděl bych to tak na 6.3, 6.4. Tudíž v tomto,
willy50, nevyhrávám.
A to je i to, co bych chtěl zmínit opakovaně. Úspora na mém úseku dálnice Praha - Turnov je cca 10 minut, když bych jel těch 130 km/h. Někdy není špatné se nenechat strhnout davem a jet si v poklidu. Ale nevymýšlet u toho ptákoviny a snažit se i tak udržet pozornost, byť je to někdy docela nuda.
Jo a nevím, jak jsem to mohl dojet celé při zapnutém asistent. držení v pruhu. U něho ale taky záleží, jak se zrovna auto nastartuje, v jaké fázi Měsíce, přijde mi.
Hlavně štastnou cestu všem.

- IMG20220224142140_3.jpg (115.27 KiB) Zobrazeno 727 x
Hyundai i30 HB 1.5 DPi, MY22, comfort.