Co dokoupit za příslušenství
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Co dokoupit za příslušenství
V..e, a teď mi můžeš utřít špagety z displeje noťasu

CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
7,1l/100km
Aktuálně 90350 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky, nebo prémiové paliva.
7,1l/100km
Aktuálně 90350 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky, nebo prémiové paliva.
- Reklama
- Axel.Foley
Mexican: A jdu utírat čaj po stole

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
co jsem dokupoval během prvního půlroku :
- alu disky ( + nazutí sady pneu, co byla k autu)
- potahy na sedadla
- příčníky na střechu
- sněhové řetězy
- gumovou vanu do kufru
- pružné upínače , přepravky... do kufru
- led žárovky do interiéru
- doplnil jsem led pásky do kufru
- přesné sluneční clony (ať nikdo nevidí co mám na zadních sedadlech)
- hasičák
- autokameru přední/zadní
- z černé kostičky na mínus baterky jsem odpojil konektor = zrušil "inteligentní" nabíjení
- voltmetr do zásuvky ( viz zrušení intel.nabíjení )
- nástřik dutin a spodku
- odhlučnění podběhů
- nový mobil s android 11 , ať mi funguje android auto na 8" "rádiu"
- fixu na drobné opravy laku
suma sumárum - 50 tisíc mi nestačilo
všechny informace jsem načerpal z tohoto fóra
- alu disky ( + nazutí sady pneu, co byla k autu)
- potahy na sedadla
- příčníky na střechu
- sněhové řetězy
- gumovou vanu do kufru
- pružné upínače , přepravky... do kufru
- led žárovky do interiéru
- doplnil jsem led pásky do kufru
- přesné sluneční clony (ať nikdo nevidí co mám na zadních sedadlech)
- hasičák
- autokameru přední/zadní
- z černé kostičky na mínus baterky jsem odpojil konektor = zrušil "inteligentní" nabíjení
- voltmetr do zásuvky ( viz zrušení intel.nabíjení )
- nástřik dutin a spodku
- odhlučnění podběhů
- nový mobil s android 11 , ať mi funguje android auto na 8" "rádiu"
- fixu na drobné opravy laku
suma sumárum - 50 tisíc mi nestačilo
všechny informace jsem načerpal z tohoto fóra
I30 kombi Comfort 1.5DPI 6st man. 11/2021
jo a plašič kun do motorového prostoru
( velmi brzo se jedna chtěla nastěhovat - naštěstí jsem v té době často otevíral kapotu)
( velmi brzo se jedna chtěla nastěhovat - naštěstí jsem v té době často otevíral kapotu)
I30 kombi Comfort 1.5DPI 6st man. 11/2021
Dám otázku sem, nechcem zakladať novú tému.
Minulý rok v októbri (10/20223) som kúpil Hyundai i30 CW vo výbave PLAY. Doteraz som si to takmer neuvedomil, nepoužil, no teraz pozerám cenník a výbavu, je tam uvedená "Fixačná sieť v batožinovom priestore". Nemám ju, alebo teda otázka je, kde by bola uložená, ak by mi ju s vozidlom dali. Je tam aj "Deliaca sieť medzi batožinovým priestorom a kabínou vozidla", tu mám v batožinovom priestore v tom celkom zadnom kaslíku na dne kufra.
No čo tá sieť? Asi po takmer roku sa na ňu pôjdem opýtať k predajcovi.
Minulý rok v októbri (10/20223) som kúpil Hyundai i30 CW vo výbave PLAY. Doteraz som si to takmer neuvedomil, nepoužil, no teraz pozerám cenník a výbavu, je tam uvedená "Fixačná sieť v batožinovom priestore". Nemám ju, alebo teda otázka je, kde by bola uložená, ak by mi ju s vozidlom dali. Je tam aj "Deliaca sieť medzi batožinovým priestorom a kabínou vozidla", tu mám v batožinovom priestore v tom celkom zadnom kaslíku na dne kufra.
No čo tá sieť? Asi po takmer roku sa na ňu pôjdem opýtať k predajcovi.
Ja som ju mal normálne v kufri pri povinnej výbave uloženú pri preberaní auta...
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Pokud jde o síťku na podlahu kufru, tak já ji vozím v jedné z těch malinkých schránek u podběhu. Tam jsi koukal?
i30 Kombi 1,5 T-GDI iMT N LINE PREMIUM Sunset Red (2022)
ex Hyundai i30 II kombi FL 1.6 MPI Weekend Ash Blue (2015)
- Axel.Foley
Jelikož jsou v kufru plastová oka (už jsem viděl ulomené), jejich využitelnost (a tím pádem i sítě) je značně limitovaná - dobré tak akorát na kopačák nebo na meloun. Jinak ne.
Můj názor.
Můj názor.
Moje veľké ospravedlnenie za vlastne zbytočnú otázku. Sieťka je skutočne tam, v zelenom plastovom slabo priehľadnom sáčku. Ja som bol v tom, ťe je tam ťažné lano, ani som ho neotváral. Je fakt, že lano je aj v tej bielej taške, kde je lekárnička, trojuholník...dibarbora píše: 28 črc 2024, 21:42 Ja som ju mal normálne v kufri pri povinnej výbave uloženú pri preberaní auta...
No, v každom prípade ma to nakoplo pozrieť sa dôkladnejšie.
Já mám dole v podlaze v rozích oka kovová. Evidentně je to jinak u mělkého kufru se schránkami pod podlahou (mám já, kvůli MHEV to ani jinak nejde) a jinak u hlubokého vykuchaného - tam oka opravdu asi nejsou.Axel.Foley píše: 29 črc 2024, 06:48 Jelikož jsou v kufru plastová oka (už jsem viděl ulomené), jejich využitelnost (a tím pádem i sítě) je značně limitovaná - dobré tak akorát na kopačák nebo na meloun. Jinak ne.
Můj názor.
- Axel.Foley
To, že jsou oka lakovaná a tvářící se jako nerez opravdu neznamená, že jsou kovová
Leda že by soudruzi v Koreji provedli změnu (o čem pochybuji).
mam vykuchany kufr a oka tam jsou - cerna plastova, takze leda na sitku co bude drzet lehky veci aby nelitaly po celym kufru
- jinak k tematu. Ptze nemam ty prihradky tak mam v kufru v tech prohlubnich za zadnim blatnikem sitovany kapsy na suchej zip
- pokud jedu ze zahrady a sem jak prase, rychle nasaditelnej silonovej potah na sedacku a kupodivu i na volant
- docela prima je uterka na okno na tycce s plastovym trojuhelnikem - tim se da lestit celni sklo fakt krasne, akorat na tu origo hadru davam jeste papir uterku
- jinak k tematu. Ptze nemam ty prihradky tak mam v kufru v tech prohlubnich za zadnim blatnikem sitovany kapsy na suchej zip
- pokud jedu ze zahrady a sem jak prase, rychle nasaditelnej silonovej potah na sedacku a kupodivu i na volant
- docela prima je uterka na okno na tycce s plastovym trojuhelnikem - tim se da lestit celni sklo fakt krasne, akorat na tu origo hadru davam jeste papir uterku
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Škoda Octavia II 1.6 MPI 75kW / ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Škoda Octavia II 1.6 MPI 75kW / ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Jo jo, je to plast. Mám to pod gumovou vanou a nikdy mě to nenapadlo zkoumat z blízka. Po bližším zkoumání 100% souhlas, bytelně opravdu nepůsobí.Axel.Foley píše: 29 črc 2024, 11:27 To, že jsou oka lakovaná a tvářící se jako nerez opravdu neznamená, že jsou kovováLeda že by soudruzi v Koreji provedli změnu (o čem pochybuji).