keďže nám vytvorili samostatnú skupinu pre i20 (veľká vďaka
 ), keď niekto tiež čaká na dodanie vozidla alebo už dostal tak napíšte sem kedy ste to objednali a kedy Vám autíčko dorazilo.
 ), keď niekto tiež čaká na dodanie vozidla alebo už dostal tak napíšte sem kedy ste to objednali a kedy Vám autíčko dorazilo.Moderátor: Moderátoři
 ), keď niekto tiež čaká na dodanie vozidla alebo už dostal tak napíšte sem kedy ste to objednali a kedy Vám autíčko dorazilo.
 ), keď niekto tiež čaká na dodanie vozidla alebo už dostal tak napíšte sem kedy ste to objednali a kedy Vám autíčko dorazilo. - i20, 1,2 DPI, Smart+Winter pack. Při sepisování smlouvy byl termín cca 8-10 měsíců, takže stále mám čas ..
  - i20, 1,2 DPI, Smart+Winter pack. Při sepisování smlouvy byl termín cca 8-10 měsíců, takže stále mám čas ..

Teda príde to po 11 mesiacoch + drobné čakania.

Gratulace.i20SVK píše: 09 led 2023, 10:49 Tak dostal som dneska update že moja i20na je už vyrobená a je na lodi do Koper. Predpokl. dátum dodania je o 4 až 5 týždňov
 Já jsem objednával o měsíc později. Ale vzhledem k mému štěstí bych tipoval, že budu na tomhle fóru nakonec rekordman.
 Já jsem objednával o měsíc později. Ale vzhledem k mému štěstí bych tipoval, že budu na tomhle fóru nakonec rekordman.   Dealer mluvil o dodání v červnu. Tak jsem zvědav.
 Dealer mluvil o dodání v červnu. Tak jsem zvědav.

Tak to gratuluji. Pak dej vědět, jak to jezdí.
 Tak to gratuluji. Pak dej vědět, jak to jezdí.  Ale neztrácím naději, že to jednoho dne klapne. Stále je to teprve 10 měsíců od objednání.
 Ale neztrácím naději, že to jednoho dne klapne. Stále je to teprve 10 měsíců od objednání.Tak jak to jezdí? Dneska jsi to vyzvedával, ne?i20SVK píše: 10 úno 2023, 09:15 Takže len pre úplnosť... moje auto už dorazilo do BA a bude odovzdaná 21.2 alebo 22.2.2023 čiže presne rok od objednávky

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |