](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátor: Moderátoři
Ano i ne.....jezdim profi ve vsech moznych i nemoznych situacich.....a ver mi ze je milion situaci kdy je potreba aby zadek svitil porad.Martinsp píše: 02 pro 2022, 16:15 Ono přeci není třeba svítit zadními světly přes den vždy. Přes den je to dejme tomu 50 na 50 že by se svítit nemuselo. A pokud někdo potřebuje vidět ve slunečném dni před sebou rozsvíceno, tak je to spíš na očaře.
Ještě doplním: kolega má novou Sportage NQ, full LED. Při denním svícení svítí jen vpředu, vzadu ne.Axel.Foley píše: 02 pro 2022, 06:20 Ne u všech výbavTento týden jsem potkal Ceed a vzadu měl žárovky.
Na druhou stranu,má u vyšších výbav vzadu také LED světla a nesvítí automaticky po nastartování.
Tak ať si zapne světla na páčce osvětlení do druhé polohy- "auto"Axel.Foley píše: 02 pro 2022, 18:51Ještě doplním: kolega má novou Sportage NQ, full LED. Při denním svícení svítí jen vpředu, vzadu ne.Axel.Foley píše: 02 pro 2022, 06:20 Ne u všech výbavTento týden jsem potkal Ceed a vzadu měl žárovky.
Na druhou stranu,má u vyšších výbav vzadu také LED světla a nesvítí automaticky po nastartování.
ramon.celi: Poslední příspěvek necitovat![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |