To máš služobáķ,alebo privát?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tipuji, že až začne zlobit 48 V ústrojí, mild-hybrid bude také "opravitelný" za finance na úrovni státního rozpočtu nějaké menší krajiny.Maras píše: 03 črc 2023, 09:59 Vy tohle asi řešit nebudete, ale ten kdo si koupí tyhle auta po vás, může očekávat do budoucna pěknou kasičku. Hlavně HEV A Plug in verze. U mild hybridu ještě jakž takž.
Já plánuji se současnou sestavou vydržet také dlouho, ale podle mých měřítek, ta Tvoje měřítka jsou na mě příliš dlouháMexican píše: 03 črc 2023, 10:08 ja planujem s tym atom vyzdrat fakt dlhotakze tu temu budem sledovat a referovat poznatky
som zvedavy na spotrebu toho PHEV aj ked vlastne ak si dobre vybavujem nejake dlhe streky od baraku nejazdi takze tam bude dost pomahat do dobijanie doma
Tak jsem projel aktuální nabídku Citroënu, Peugeotu i Opelu a motor 1,6 PureTech bez PHEV už jsem u nikoho v nabídce nenašel. Buď 1,5 HDi, 1,2 PureTech nebo PHEV 180 nebo 225...idam.i píše: 01 črc 2023, 23:27 My čo nemáme možnosť nabíjania sa uspokojíme s tým istým pohonom len vynecháme tú veľkú baterku.No asi aj zvolím iný obal.![]()
Tak to bych s ohledem na vnitřní prostor a komfort bral to C5X
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |