Vcera som bol s Vendelinom (= nasa obytka) po roku v servise. Nedotiahol som to este do dokonalosti Mr

a tak presne po roku bolo 15 200km
Kedze parta ludi z Hodoninskeho Vistacaru (autorizak Hyundai) presla k Citroenu, vedel som sa tam dohodnut. Dokupil som +2 roky zaruku (verim ze nebudem potrebovat a basolvoval 1 garancku. Olej komplet som nechal na nich a nabuduce si uz doveziem vlastny, pretoze je to stale financny ocistec
Inak vsetci co nadavate na pripadne domace servisovanie osobakov - skuste si vymenu svojpomocou takeho filtra klimatizacie v Jumperovi

je to horor. Podarilo sa a dal som tam osvedceny Denckermann s aktivnym uhlim a antifungicidnou upravou. Povysaval piesok (bez srandy) aj zo vzduchacu z motoru, ten budem menit pri 30k. Tych pusti bolo v Spanielsku fakt moc
Celkovo cena za 1. garancku (6,6l oleja, filter, kontrola a nejake to vycistenie/premazanie vsetkych pantov - a ze ich tam je a update FW motora / jednotky adblue + moj filter klimatizacie = 5788kc, co mi prijde celkom fajn
Rovno som zbehol cez ulicu a dojednal si aj v

Vistacar, ze budu servisovat Tucsona, takze som objednany na 14.12. Olej si doveziem

= Petro Canada. Problem s tym nemali ziadny, za co som im vdacny. Celkom ma prekvapilo, ze tam ide skoro 5l oleja.