Za to tam mam celkom vela QC nalepiek. Tak asi si v Nosoviciach povedali, ze fixou budu popisovat auta do pol mega inak si to neviem vysvetlit

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak asi vím, kolik mi zbylo v láhvi oleje... Měřila jsem to pár minut po vypnutí a olej byl přesně mezi ryskami. Vzhledem k tomu, že jsem psala, že cesta mi trvá do práce cca 8 km, motor se nestihne ohřát a italské údržbě tedy nemůže být řeč.... Nicméně při delší jízdě motor nešetřím.u DPI medzi dolnou a hornou ryskou nebude 3/4 litru, to bude nejaka levota.
Najhorsia je smrt z vystrasenia
Idealne je merat olej v podzemnych garazach obchodakov, to je rovina, pri zohriatom motore par minut po vypnuti (fakt staci 2-3 minuty)
ziadne setrenie motora prosim, proste auto treba zohriat, previezt sa pokojne vo vyssich otackach. Talianska udrzba motoru nikdy neuskodi, prave naopak
OK... A jak přesně myslíte, že autu škodím? Když je motor studený, pak ho šetřím, když se zahřeje, pak ho nešetřím...Maras píše: 01 bře 2024, 15:19 Tipnul bych si spíš na s prominutím problém mezi sedačkou řidiče a volantem.
Především, změřit množství oleje není úplně taková banalita jak se na první pohled zdá. Některé rady už tady správně padly.
Známý prodal minulý týden auto s nájezdem přes 160 000 km. Pokud vím, řešil pouze spotřební materiál - olej, filtry, brzdy.sanori píše: 05 bře 2024, 12:13 Máte někdo najeto na tomto motoru už víc jak 100-150k? Řešil někdo nějaké větší závady? Jak je to se spolehlivostí ve vyšších číslech nájezdu.
Jinak ještě menší otázka, pro lidi co pracují v Hyundai .. bude další generace i30 nebo ne? Jelikož je zvláštní že třeba s ceedem se třeba počíta![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |