Nedostane, jde se cestou kombinace led + žárovky.MichalFB píše: 26 bře 2024, 08:09 Som ale zvedavý, či 2. FL dostal LED smerovky, ale to by sme asi chceli veľa....![]()
Poslední příspěvek se necituje

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nedostane, jde se cestou kombinace led + žárovky.MichalFB píše: 26 bře 2024, 08:09 Som ale zvedavý, či 2. FL dostal LED smerovky, ale to by sme asi chceli veľa....![]()
Me stalo pred 3,5 lety kombi i30 s 1,5 DPi v Comfortu 400 kKč, a to melo navic 16ky elektrony, 16 plechace se zimakama a zamek radicky Construct. Zakladni holá verze Start byla za 350, s zamestnaneckou slevou 340. Nabralo to tedy rychly vyvoj. Jsem cim dal tim rad, ze jsem do toho sel. Ted aby jeste minimalne tech dalsich 15 let vydrzelo.MichalFB píše: 26 bře 2024, 11:05 tiež som zvedavý na cenu, keď som kupoval auto v čr, cena bola 589k, za style + DCT.... o týždeň na to bol už za 600+, keď ich pozerám teraz, s tymi cenami by som už donešiel znovu.... + o tých 20 koní menej, to človek pocíti
podľa tejto logiky potom treba kupiť holý základ, lebo to má 4 kolesá, motor, volant a robí to to istéOdjinud píše: 27 bře 2024, 10:42 Presne, blinkr je uplne jedno. Fascinuje me, ze nekdo resi led blinkr vzadu nebo obecne zadni led svetla, nebo to dokonce predelava. Zarovka umi totez a kdyz praskne, je to za par korun. Takhle jsem magoril, kdyz mi bylo 20 a delal jsem tuning na š130![]()
Tak, tak. Taková je doba.motorol píše: 27 bře 2024, 11:20 Spis je zajímavý ten odklon. Dříve se resil vykon motoru, počet bagu, asistenti jako abs, esp. Dnes se řeší, jestli je blinkr žárovka nebo led, jak velký je tablet/displej na budiky a jestli jsou USB a nebo c.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |