Navigacia vyhladavanie

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
Pampa
**
Příspěvky: 237
Registrován: 22 led 2018, 14:42

Navigacia vyhladavanie

Příspěvek od Pampa »

Nazdar, pred asi pol tokom som updejtoval navigaciu. Zatial vsetko fungovalo pretoze som pouzival len ulozene miesta. Teraz som potreboval zajst z SK do CZ na nejaku adresu a pri zadavani som zistil ze stara metoda zadat krajinu, mesto, ulicu je uz prerobena na jednoriadkove zadanie. Mohol som sa pokrajat, nic som nenasiel, vzdy mi to vynadalo ze taku adresu nevie najst a ponuklo to format ako tu adresu zadat. Samozrejme bezuspesne. Skusal som rozne moznosti a kombinacie, mal som aj sparovany mobil, nic nepomohlo. Pocas vytukavania adresy to aj ponukalo rozne nezmyselne moznosti ale nic z toho nesedelo. Po dokonceni plnej adresy a kliknuti ok mi to bud nedalo nic, alebo ma to dalo na nejaku nezmyselnu adresu.

Pokial to iste robim na SK, tak to prebieha podobne akurat to vecsinou adresu najde. Niekedy ale nie a potom sa musim vratit a vsetko vytukavat znova a premyslat ako to napisat tak aby ma zase neposlal na to iste nezmyselne miesto.

Takze otazka je, nepochopil som nieco? Mam to blbo updejtovane? Ako sa zadavaju krajiny? skusal som CZ, CZE. Cesko, Ceska republika ... toto nefungovalo, je tam iny trik?
I30, Scenic II, Megan II, Scenic I, Megan I, Leganza, Espero, Nexia, Tempra kombi, Escort kombi, Favorit kombi, Favorit, S 120, S 105, MB 1000
Reklama
 

Odpovědět

Zpět na „i30 Elektronika“