tak ked sme u tempomatu, tam mame v rodine tri kusy. Jeden adaptivny v Tucsonovi, nasledne Stonic a potom Jumper
->Jumper - ovladanie packou.
Vyhoda je, ze proste ostane natvrdo zapnuty aj po znovunastartovani, staci nastavit rychlost
Vyhoda je davkovanie po 1km/h, nastavena rychlost svieti na PP (ktory inak vyzera, ze je z roku 1975)
Nevyhoda je packa samotna a casto sa mi pri vyjazde z kruhacu stane, ze proste netrafim packu s blinkerom, ale packu s tempomatom
-> Stonic
Vyhoda je ze nie je adaptivny. Proste ja to beriem ako vyhodu, pretoze aj ked idem na tempomate taks a sustredim na soferovanie a nie na veci okolo
Vyhoda je ze je na volante, dobre a pohodlne sa ovlada
Nevyhoda je ze upravovanie rychlosti je po 2km/h, takisto zapnutie treba kliknut na zapnutie + potvrdit aktualnu rychlost
-> Tucson
Vyhoda je ze nastavenie a zapnutie je jednym stlacenim a fakt, ze je na volante a dobre sa ovlada
nevyhoda je ze je adaptivny a fakt casto nezmyselne pribrzduje, nehovoriac o tom ze s nim na stredoeuropskych dialniciach nejde predbiehat kamiony na dialnici. Aj pri najkratsej vzdialenosti je to snad 50-60m a to rychlici v lavom pruhu proste nemaju radi (napr ked predbieham autobus iduci stovkou, tak sa musim vyklonit do laveho pruhu celkom vcas. Samozrejme zo svojich obligatnych 120 mozem zrychlit ale to znova znamena ze mi je tempomat nanic

So stonicom aj s Jumperom idu predbiehacie manevre vyrazne viac napohodu