Drnčení v kufru při nerovnostech

Lak, koroze, výměna dílů karoserie.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Bindick
*

Drnčení v kufru při nerovnostech

Příspěvek od Bindick »

Neřešil někdo pazvuky při přejíždění nerovností (např. koleje apod.) ze zadní části? jakoby asi z kufru? Že by roletka nebo dekl v kufru dělal tento zvuk? Rezervu nemám, mám MHEV. Tak nevím..
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Drnčení v kufru při nerovnostech

Příspěvek od Mexican »

skus tu roletku dat prec a uvidis. Jazdenie s obytkou mamnaucilo vyhadzovat veci a nasledne ich kombinovat a tak sa dopracujes k vysledku :-)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
mozecek

Příspěvek od mozecek »

zkus sklopit zadni sedacky :) vic uslysis a treba zjistis ze to dela zamek zadni sedacky jak narazi do kovovyho oka (ty pripadne staci omotat paskou)
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Škoda Octavia II 1.6 MPI 75kW / ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
JuRyn

Příspěvek od JuRyn »

Dělá mi to taky..zvuk jako bych přejel přes nějaký plech nebo tak něco..v pátek mám jet do servisu tak uvidím..slyším to jen když mám otevřené okna a přijde mi, že to nedělá např. když jedu příčně po kolejích, ale šikmo n3bo pravým kolem přes kanál.
Ale mam i30 n line ne tuson
i30 kombi N Line 1.5 T-GDI
casco
**

Příspěvek od casco »

Myslim, ze to bude tento problem .... precitaj si to cele ...mame to viaceri a aj servis to vacsinou opravil na zaruku:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 9&start=75
Tucson NX4 1.6 T-GDI, 132kW, Premium, kozeny packet, 4x4, Adapt.Tlmice, logo vo dverach, osvetlenie noh (blue)
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

mozecek: Tucson má polohovací opěradla, tam oka na háky opěradel nejsou.

JuRyn: U tebe to oka být můžou - častý a známý problém u i30. Omotej je lepící páskou nebo elektrikářskou páskou a uvidíš, zda se to zlepší.

Bindick: Zkontroluj, zda nemáš někde přetočený pás. Ten se pak nenavine a spona klepe do plastových částí. Mince nebo spona do vlasů ve dveřích také dokážou potrápit. Ještě se zeptám, prostřední pás vzadu, ten je veden ze střechy nebo z opěradla? Nemůžu si to vybavit. Jestli je ze střechy, dokáže taky nepříjemně klepat, když není vše poskládáno v sobě.

Nebo to bude problém, na který odkazuje casco.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Karosérie“