Tak po necelém půlroce trápení ze Scalou 1.5TSI se opět vracím po střechu příznivců Hyundai. Dnes jsme koupili nový Tuson 1.6 T-Gdi 110kW s manuílem. Do automatu se mi moc nechtělo, nemám s ním žádné zkušenosti. Vůz jsme vzali jako předváděčku v Mototechně, Není to verze po faceliftu ale to mi až tak nevadí. Výbava, zlatej střed Smart. Doufám že jsem neudělal chybu a i kdyby, tak žena mi už nedovolí ani trabanta

](./images/smilies/eusa_wall.gif) .  Co se týče vypínání dvou válců, záleží na každém zvlášť. Za mne to šíleně duní, na dálnici při ustálené rychlosti je to fakt nepříjemné. Moje zkušenost: Skákající koza. Nechápu jak to může někdo kupuvat, jako nove za ty peníze.
 .  Co se týče vypínání dvou válců, záleží na každém zvlášť. Za mne to šíleně duní, na dálnici při ustálené rychlosti je to fakt nepříjemné. Moje zkušenost: Skákající koza. Nechápu jak to může někdo kupuvat, jako nove za ty peníze.

ale chapu .. koncern hodne veci v poslednich letech posjal, a to sem na nej nedal dopustit, chvili i litoval ze jsem vzal i30. Ted sem sedl do firemni octavky se 100tis na hrbu (vetsina km dalnicnich) a vsude jakesi vrzani
  ale chapu .. koncern hodne veci v poslednich letech posjal, a to sem na nej nedal dopustit, chvili i litoval ze jsem vzal i30. Ted sem sedl do firemni octavky se 100tis na hrbu (vetsina km dalnicnich) a vsude jakesi vrzani  pak si sednu do sve i30 a klid (ok mam najeto 13tis km). Tak at slouzi
 pak si sednu do sve i30 a klid (ok mam najeto 13tis km). Tak at slouzi  
 . Máme stejnou barvu jako poslední naše i30, bronzovou metalízu.
 . Máme stejnou barvu jako poslední naše i30, bronzovou metalízu. 

, kuna mi překousla hadičku od nádržky z chladiče. Naštěstí jí chladící kapalinka moc nechutnala, pravděpodobně si po překousnutí trochu lokla a šla prič. Sviňucha jedna. Zkusím ty hadičky něčím nastříkat.
 , kuna mi překousla hadičku od nádržky z chladiče. Naštěstí jí chladící kapalinka moc nechutnala, pravděpodobně si po překousnutí trochu lokla a šla prič. Sviňucha jedna. Zkusím ty hadičky něčím nastříkat.