Dík, už som pozeral na Suzuki Across. Oproti PEH od Toyoty je lacnejšie cca o 10.000.-EUR, niektoré veci tam síce vo výbave chýbajú čo si nechala Toyota len pre seba, ale určite je to zaujímavé.slabostka píše: 27 bře 2024, 13:57 Pozri sa na Suzuki Across - preznačkovaná RAV4 plug in - myslím že je v akcii.... Inak na poskakovanie v meste možno by stačil ojazdené EV. Ale to nebude asi tak veľké auto.
Aký motor pre krátke jazdy do mesta...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Aký motor pre krátke jazdy do mesta...
Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Executive + JBL pack (10/2024)
Hyundai Tucson 2.0 CRDi VGT 16V 4WD Premium (01/2009)
Hyundai i30 1.5 DPi Kombi Family + Smart Pack + NAV 10,25"(01/2024)
Hyundai Tucson 2.0 CRDi VGT 16V 4WD Premium (01/2009)
Hyundai i30 1.5 DPi Kombi Family + Smart Pack + NAV 10,25"(01/2024)
- Reklama
Re: Aký motor pre krátke jazdy do mesta...
Byla zde zmíněna Corolla. Byl jsem 2x na zkušební jízdě. Poprvé v listopadu, seděli jsme v zimních bundách, vzadu 3 lidi, to je docela problém. ALE, když jsem se svezl znovu v květnu, sám, v klidu, jen s človíčkem z autosalonu, když nebyla žádná akce, takže auto volné hned, tak měním názor. Sedačku jsem si poladil podle sebe, dozadu si taky sednul za sebe / řidiče i spolujezdce a jako dobrý, takže kandidát na nové auto je asi jasný...
A jelikož i u mého původního auta, což byl Opel Astra H, jsem nejříve udělal web a zjišťoval informace od majitelů, tady jsem to udělal podobně.
Stránky o Corolle jsou venku, doména kupodivu byla volná, tak uvidíme, třeba nakonec bude doma časem, vybírám zatím jen rok.
https://www.toyota-corolla.cz/
A pokud by k nákupu došlo, je to 1.8 atmosféra s elektromotorem, do města ideál, po 30 letech praxe co Toyota ty motory dělá asi není víc spolehlivější motor, když na nich taxikáři ve Středomoří zvládnou najet i milion km.
A jelikož i u mého původního auta, což byl Opel Astra H, jsem nejříve udělal web a zjišťoval informace od majitelů, tady jsem to udělal podobně.
Stránky o Corolle jsou venku, doména kupodivu byla volná, tak uvidíme, třeba nakonec bude doma časem, vybírám zatím jen rok.
https://www.toyota-corolla.cz/
A pokud by k nákupu došlo, je to 1.8 atmosféra s elektromotorem, do města ideál, po 30 letech praxe co Toyota ty motory dělá asi není víc spolehlivější motor, když na nich taxikáři ve Středomoří zvládnou najet i milion km.