centrální zamykání

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
pp25
*

centrální zamykání

Příspěvek od pp25 »

Zdravím všechny. Mám problém s odemykáním a zamykáním Tucsona NX4. Baterie v klíčku jsem měnil, zkoušel i 2. klíč a nic. Skoro pokaždé mi nejde napoprvé odemknout kufr, musím stisknout klíč 2x, pak se odemkne. Před týdnem jsem to řešil v servisu a vyměnili zámek 5. dveří. Při předání to náhodou fungovalo, pak už zase až na 2. odemčení. K tomu mi občas, teď už ale dost často neodemkne palivová nádrž. Musím to zkoušet třeba 10x. Při zamykání se my občas nezamknou pravé zadní dveře. Prostě se to chová chaoticky a jak kdy. Servis tvrdí, že je to v kabeláži. To si ale nemyslím, když auto stojí na místě a jednou to jde jednou ne, Chci se zeptat, řešil někdo něco podobného? Má centrální zamykání nějakou svojí řídící jednotku? Pokud ji má, mohla by si myslím být chyba tam. Nechci aby mi servis rozkuchal všechny dveře, že vymění zámky a závadu neodstraní. Zámkama to asi nebude, fungují, ale jen když se jim chce.
Hyundai Tucson III, 1,6 T-GDI Smart + Navi; Teal (od 12_2020)
Hyundai i30 III combi, 1,4 T-GDI Trikolor Komfort Go!; Champion blue (od 10_2018)
Hyundai i30 cw, 1,6 Trikolor Komfort; Continental Silver (2011 - 2018)
Reklama

Axel.Foley

Re: centrální zamykání

Příspěvek od Axel.Foley »

Jako nejrychlejší a nejjednodušší mně napadlo zkontrolovat dráty ve všech průchodkách ve dveřích.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Elektronika“