](./images/smilies/eusa_wall.gif) a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.
 a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.2. Garanční prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 2. Garanční prohlídka
jo jo 1550 s dani  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.
 a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.

](./images/smilies/eusa_wall.gif) a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.
 a ano jet to do PV bych usetril asi 800 ale cesta tam a zpet taky veme 40 minut casu. Plus radeji vozim do servisu umyty a nalesteny ptze se obvykle technik lepe chova k cistemu. Ne ptze je ciste, ale nenadava ze je hned jak prase a je ve vetsi pohode. A to samo cesta OL PV pekne zajebe.i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW

ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
toz ak mas hodinovku 800kc netto, tak to neries. 
Ja som socka a radsej by som si privstal a tych 40min stravil cestou, 10min umytim v nejakej samomycke v okoli a 10 minut na kafe
EDIT: Vistacar Hodonin ma u Tucsona HEV hodinovku 1350kc vc DPH, co mi teda uz tiez prijde celkom dost. Popytam sa schvalne na i30 ked tam budem nabuduce

Ja som socka a radsej by som si privstal a tych 40min stravil cestou, 10min umytim v nejakej samomycke v okoli a 10 minut na kafe

EDIT: Vistacar Hodonin ma u Tucsona HEV hodinovku 1350kc vc DPH, co mi teda uz tiez prijde celkom dost. Popytam sa schvalne na i30 ked tam budem nabuduce
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Kdyz si do toho zapoctes svou vlastni "hodinovku", tak uz ten rozdil takovy neni. V OL tridu auta nerozlisuji, myslim ze maji jen jinou sazbu jen pro EV. Vysoke hodinovky maji svuj duvod .. garancni prohlidka vicemene povinna s casovou normou a vetsina oprav jde na pojistovnu a tu proste podoji. Otazka je jak hybou s cenou kdyz vi to ze nejde na pojistovnu, skoro si tipnu ze v ramci vyjednavani cenu taky snizi - lepsi nejaky kseft nez zadny.

i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red

- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
no to ale pisem - pre mna ma fakt, ze si privstanem vyrazne nizsiu hodnotu ako 800kc/h, to mi uz prijde pekny peniaz za ten mierny diskomfort to previezt do Veprova  pisem aj ze moje peniaze to nie su...
 pisem aj ze moje peniaze to nie su...

pisem aj ze moje peniaze to nie su...
 pisem aj ze moje peniaze to nie su...2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023

V Prostějově je u Hyundai servisu samoobslužná wapka. Jediný problém byl u mě v tom, že jsem vzal ssebou na garančku "na výlet" i manželku. Bohužel za ty 2 hoďky, co trval servis stačila proběhnout celý nákupní park, který je u servisu. Takže mou úsporu využila -  několika násobně.  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Příště tuto chybu neudělám.
  Příště tuto chybu neudělám.  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Příště tuto chybu neudělám.
  Příště tuto chybu neudělám.  
tak prosel sem si opet zaznamy z kamer .. tentokrat jsem mel rovnou 3, interier byl zbytecny, priste musim dat jednu aby videla na podvozek a mozna druhou do motoru at se podivam na vymenu oleje, ale stejne me nejvic zajima takova kontrola predniho kola a brzd (bohuzel nevim jak a kam tu kameru dat)
A co se stalo a nestalo .. prijezd do garaze a velice nehezka rana, na kamere si predmetem jistej nejsem ale doma jsem si vsiml ze na levem zrcatku byly zbytky nejake pruhledne hmoty, no nehtem to slo jakztakz dolu a rozlesteno. Mozne trefil pneumatiky v igelitu. Servisku sem pri predavce dokonole nezkoumal resp bylo tam razitko a spokojil sem s odpovedi ze akumulator i karoserie je v poradku. Akumulator prekvapil ptze minule byl na umreni a tentokrat nebyl stav o moc lepsi .. bohuzel sem nedostal listek z testu. Stav karoserie znam do detailu .. rucne meju i lestim a vim o kazdem vlasu. Doma me pak fascinoval zaznam v servisni knizce ze mam poskozeni na levych dverich (jako sorry ale po 10ti minutach vsech dveri jsem tam nenasel ani chlup a vetsi vlasecnicove skrabance mam vzadu na kufru uz od prevzeti) .. nejvetsi prdel ze kontrola karoserie zabrala celych 30 sekund aneb obesel auto. Tedy si myslim ze to chytlo zrcatko a kdyz to nenasel tak to napsal na dvere](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

tentokrat musim pochvalit vymenu oleje, dolito - prestavka - 2x kontrola a vysledek je nekde mezi riskama
v seznamu ukonu to sice je, ale spravne i dolil chladici kapalinu
po testu aku mi na 14 minut napichli i nabijecku .. nabijeci napeti 14.64 V .. moc profi nebylo ze se kabely valely po kapote bez servisni deky (to se v hyundai asi neresi)
 .. moc profi nebylo ze se kabely valely po kapote bez servisni deky (to se v hyundai asi neresi)
na 99 % neprobehlo ani mazani pantu .. to se bez otevreni dela blbe. ale mozna sem to prehlidl nebo spis preslechl ale pochybuji o tom
zvednuto na heveru 27 minut .. samo mezitim vyliti oleje + pravdepodobna kontrola podvozku atd
35 minut trvala aktualizace map
skoda ze toto delam jako zakaznik .. takovy mystery servis by si mel u dealeru nechavat delat samotny

A co se stalo a nestalo .. prijezd do garaze a velice nehezka rana, na kamere si predmetem jistej nejsem ale doma jsem si vsiml ze na levem zrcatku byly zbytky nejake pruhledne hmoty, no nehtem to slo jakztakz dolu a rozlesteno. Mozne trefil pneumatiky v igelitu. Servisku sem pri predavce dokonole nezkoumal resp bylo tam razitko a spokojil sem s odpovedi ze akumulator i karoserie je v poradku. Akumulator prekvapil ptze minule byl na umreni a tentokrat nebyl stav o moc lepsi .. bohuzel sem nedostal listek z testu. Stav karoserie znam do detailu .. rucne meju i lestim a vim o kazdem vlasu. Doma me pak fascinoval zaznam v servisni knizce ze mam poskozeni na levych dverich (jako sorry ale po 10ti minutach vsech dveri jsem tam nenasel ani chlup a vetsi vlasecnicove skrabance mam vzadu na kufru uz od prevzeti) .. nejvetsi prdel ze kontrola karoserie zabrala celych 30 sekund aneb obesel auto. Tedy si myslim ze to chytlo zrcatko a kdyz to nenasel tak to napsal na dvere
](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
 tentokrat musim pochvalit vymenu oleje, dolito - prestavka - 2x kontrola a vysledek je nekde mezi riskama
v seznamu ukonu to sice je, ale spravne i dolil chladici kapalinu
po testu aku mi na 14 minut napichli i nabijecku .. nabijeci napeti 14.64 V
 .. moc profi nebylo ze se kabely valely po kapote bez servisni deky (to se v hyundai asi neresi)
 .. moc profi nebylo ze se kabely valely po kapote bez servisni deky (to se v hyundai asi neresi)na 99 % neprobehlo ani mazani pantu .. to se bez otevreni dela blbe. ale mozna sem to prehlidl nebo spis preslechl ale pochybuji o tom
zvednuto na heveru 27 minut .. samo mezitim vyliti oleje + pravdepodobna kontrola podvozku atd
35 minut trvala aktualizace map
skoda ze toto delam jako zakaznik .. takovy mystery servis by si mel u dealeru nechavat delat samotny

- Axel.Foley
 na (nejen) poprodejní péči o zákazníky zvysoka kadí. Zaplať a vypadni, neotravuj. Vlastní zkušenost. Psal jsem minulý rok 2 mejly přímo do Koreje, odpověď žádná.
 na (nejen) poprodejní péči o zákazníky zvysoka kadí. Zaplať a vypadni, neotravuj. Vlastní zkušenost. Psal jsem minulý rok 2 mejly přímo do Koreje, odpověď žádná.Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

LOL tak premyslim jestli a jak je ohodnotit .. uz mi poslali mail a o den pozdeji jeste sms, ze prijde dotaznik spokojenosti z   a ze dekuji ze jim udelim 10 ci 9 z 10ti
  a ze dekuji ze jim udelim 10 ci 9 z 10ti   
   .. tak hodnotit ci ne .. kdyby slo pak z vrchu anonymne ze jsou v servisu mezery a byl tlak na zlepseni fajn, a nebo jde bonz kdo si stezoval a setrou ho za rok
  .. tak hodnotit ci ne .. kdyby slo pak z vrchu anonymne ze jsou v servisu mezery a byl tlak na zlepseni fajn, a nebo jde bonz kdo si stezoval a setrou ho za rok   

zpetne mi dochazi jeste jeden detail .. dolili 2 dcl chladici kapaliny (mnozstvi by asi odpovidalo) za 70 bez dph .. vzhledem k mnozstvi cenu neresim (mohl sem si koupit litr a pak tam kazdy rok dolivat deci a vyslo by to podobne), ale principielne se vetsinou prodava koncentrat a redi se s destilkou 1:1 tedy realne cena jeste 2x takova 

zpetne mi dochazi jeste jeden detail .. dolili 2 dcl chladici kapaliny (mnozstvi by asi odpovidalo) za 70 bez dph .. vzhledem k mnozstvi cenu neresim (mohl sem si koupit litr a pak tam kazdy rok dolivat deci a vyslo by to podobne), ale principielne se vetsinou prodava koncentrat a redi se s destilkou 1:1 tedy realne cena jeste 2x takova

Louda Auto, pobočka Srbice (Teplice). Cena šílená, ale spokojenost.

- Přílohy
- 

- h_i30_servis2.png (86.65 KiB) Zobrazeno 731 x

Hyndai i30 kombi N Line, 1,5 TGDi Mild hybrid (2023), 26.000 km
Kia Cee'd SW Exclusive, 1,6 GDi (2012), 260.000 km

jak muzes vyjadrit spokojenost? dali ti dobry kafe?   clovek je nabrucenej kdyz mu daj podmiru pivo, kde ho predevsim namichnou ale fakticky natahnou treba o 5kc. A tady vyjadris spokojenost?
 clovek je nabrucenej kdyz mu daj podmiru pivo, kde ho predevsim namichnou ale fakticky natahnou treba o 5kc. A tady vyjadris spokojenost?   vymena brzdovky za 20min (za ten cas max odsat z vrchu nadrzku, dolit, celkem 3 minuty), doliti chladici (prace na pul minuty, litr co redis 1:1 s destilkou jsi prave zaplatil asi 8x), vymena kabin filtru s praci cca 1400 .. xkrat kvalitnejsi si vymenis za 5 min s cenou 200kc. A to je ten duvod ze priste to budes mit zase drazsi, kdyz je zakaznik spokojeny tak muzeme zdrazit.
 vymena brzdovky za 20min (za ten cas max odsat z vrchu nadrzku, dolit, celkem 3 minuty), doliti chladici (prace na pul minuty, litr co redis 1:1 s destilkou jsi prave zaplatil asi 8x), vymena kabin filtru s praci cca 1400 .. xkrat kvalitnejsi si vymenis za 5 min s cenou 200kc. A to je ten duvod ze priste to budes mit zase drazsi, kdyz je zakaznik spokojeny tak muzeme zdrazit.  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

clovek je nabrucenej kdyz mu daj podmiru pivo, kde ho predevsim namichnou ale fakticky natahnou treba o 5kc. A tady vyjadris spokojenost?
 clovek je nabrucenej kdyz mu daj podmiru pivo, kde ho predevsim namichnou ale fakticky natahnou treba o 5kc. A tady vyjadris spokojenost?   vymena brzdovky za 20min (za ten cas max odsat z vrchu nadrzku, dolit, celkem 3 minuty), doliti chladici (prace na pul minuty, litr co redis 1:1 s destilkou jsi prave zaplatil asi 8x), vymena kabin filtru s praci cca 1400 .. xkrat kvalitnejsi si vymenis za 5 min s cenou 200kc. A to je ten duvod ze priste to budes mit zase drazsi, kdyz je zakaznik spokojeny tak muzeme zdrazit.
 vymena brzdovky za 20min (za ten cas max odsat z vrchu nadrzku, dolit, celkem 3 minuty), doliti chladici (prace na pul minuty, litr co redis 1:1 s destilkou jsi prave zaplatil asi 8x), vymena kabin filtru s praci cca 1400 .. xkrat kvalitnejsi si vymenis za 5 min s cenou 200kc. A to je ten duvod ze priste to budes mit zase drazsi, kdyz je zakaznik spokojeny tak muzeme zdrazit.  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Axel.Foley
Výměna brzdovky není 20 minut, ale 12 minut (0,2 hod. x 60 minut). To samé výměna kabinového filtru.

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

.. ja som rad ze Hyundai zamestnava v servise hendikepovanych (jednorukych), je to od nich velmi mile, .. len preco to mame sponzorovat my?  

i30 Combi FAMILY; vyrobene 3/2020; 1.4T-GDI

Díky za tvůj názor. Ano jsem spokojený. Není to první servis ve kterém jsem s některým z mých aut byl. Zde udělali vše co měli a hlavně to udělali. Jinde tě třeba o*ebou = neudělají a naúčtují - už se mi stalo a nejen mě. Nemůžu řešit jen ceny. Je prostě blbá doba a lepší to už nikdy nebude. Já si za svoji práci taky účtuju nějaký peníze a buď to klient vezme nebo nevezme. Místo abych si olej a filtry měnil sám, tak si za to zaplatím někoho jiného. A zatím co oni dělají servis, tak já pracuju a vydělávám. Jsem spokojený, protože je to dobrý servis a udělají co mají. Když pojedu jinam, tak to třeba ani neudělají a stejnak zaplatím (možná méně, ale nebude to). Chci záruku, chci, chci si špinit ruce, nechci, tak jedu do servisu, kde se o vše postarají. Ještě jednou díky, tímto bych to uzavřel.mozecek píše: 08 črc 2025, 09:54 jak muzes vyjadrit spokojenost? dali ti dobry kafe?clovek je nabrucenej kdyz mu daj podmiru pivo, kde ho predevsim namichnou ale fakticky natahnou treba o 5kc. A tady vyjadris spokojenost?
vymena brzdovky za 20min (za ten cas max odsat z vrchu nadrzku, dolit, celkem 3 minuty), doliti chladici (prace na pul minuty, litr co redis 1:1 s destilkou jsi prave zaplatil asi 8x), vymena kabin filtru s praci cca 1400 .. xkrat kvalitnejsi si vymenis za 5 min s cenou 200kc. A to je ten duvod ze priste to budes mit zase drazsi, kdyz je zakaznik spokojeny tak muzeme zdrazit.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hyndai i30 kombi N Line, 1,5 TGDi Mild hybrid (2023), 26.000 km

- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
HarvyM  vidis to, ja tam tiez sedim a "vydelavam" kym borci z autorizaku pracuju. S tym rozdielom, ze u HEV Tucsonu ta 2. stala o cca 3000kc menej. A tiez mi urobia kafe, dokonca k tomu prihodia aj nieco dobreho -> https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=210
Su to vsak tvoje peniaze. Ja by som s tou cenou rozhodne spokojny nebol. A vobec polemizovat, ze by neurobili to co maju mi prijde az absurdne. To ako polemizovat u zubara, ci mi tam tu plobu da alebo neda. V civilizovanom svete je snad normalne a ze clovek za nieco zaplati a sluzbu/vykon dostane. Ak nie, je to na obchodnu inspekciu a podobne prevadzku budu velmi rychlo ubudat

Su to vsak tvoje peniaze. Ja by som s tou cenou rozhodne spokojny nebol. A vobec polemizovat, ze by neurobili to co maju mi prijde az absurdne. To ako polemizovat u zubara, ci mi tam tu plobu da alebo neda. V civilizovanom svete je snad normalne a ze clovek za nieco zaplati a sluzbu/vykon dostane. Ak nie, je to na obchodnu inspekciu a podobne prevadzku budu velmi rychlo ubudat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023